Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

A végén a bontásnál az egyik gép a tömeg felé tépett ki mikor sokan sokfelé mentek. Néztünk is rendesen faterral, "hogy ezt mégis hogyan...?" Ennél a videónál a rózsa/pálma (mittomén mi a never) bontásra gondolok. a Red Arrows is csinált ilyen Ostravában, de nem ennyire közel.

A végén a bontásnál az egyik gép a tömeg felé tépett ki mikor sokan sokfelé mentek. Néztünk is rendesen faterral, "hogy ezt mégis hogyan...?" Ennél a videónál a rózsa/pálma (mittomén mi a never) bontásra gondolok. a Red Arrows is csinált ilyen Ostravában, de nem ennyire közel.
Az orosz polgárok ilyesmi miatt nem f*ssák le a bokájukat, még úgy sem, hogy ők is felérik ésszel, hogy egy gép akár közéjük is eshetett volna. De nem esett, így a téma szimpla filozófia.

Azt azért jó ha tudjuk, hogy Barnaulban működik az orosz légierő berepülő-pilóta kiképzőiskolája, ahol a legjobb , műszakilag is képzett pilótákból nevelnek teszt-pilótákat. Ezért is lehetett olyan vegyes a felvonultatott géppark, hiszen mindenkit a saját már repült típusán kell továbbképezni, így nem kellett messziről odarendelni a gépeket. Ezeket a bemutatókat meg nyilván az oktatók, tehát már sokat megélt és túlélt profi öreg rókák repülhették!

A barnauli akcio az orosz hadsereg pilóta-toborzó (hivatásos katona)akcioja volt.

A 3 SzM már "Szaki"-ban
0_12b298_edd6239f_orig.jpg

Nemtom. Kínában rendszerben van az R-77 csak mivel annyira gyatra az élettartama nagyon ritka látvány.

Én úgy tudtam, hogy kb. 300 darabot vettek anno és majdnem mindet ellövöldözték. Emberemlékezet óta nem láttam olyan képet, ahol R-77 van kínai gépen.

Lehet még utánarendeltek? Gondolom már nem éri meg úgy átalaktani ezeket, hogy képesek legyenek PL-12-öt indítani.