Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

Találtam rólad egy jó képet.
warner-oland-fu-manchu.jpg

Állítólag megérkeztek Kínába az első gépek. És fényképek is vannak, csak azt nem értem, hogy miért van orosz zászló a vezérsíkokon?
image.jpg

image.png

image.jpg

Kép csak akkor lesz, ha a kínai kormány "megrendeli" spotter fotókat. Erre elég kicsi az esély, figyelembe véve a kínaiak eddigi hozzáállását a témában. A legvalószínűbb, hogy valahol egy eldugott (bér)spotter mentes reptéren, esetleg valamelyik J-11/16 gyártó/fejlesztő egységében fogják rejtegetni a gépeket. Normális ember soha nem láthatja már őket. :D Épp ezért örök rejtély marad, hogy mentek vagy nem mentek SU-35sz-ek a kínaiaknak. :rolleyes:

Kép csak akkor lesz, ha a kínai kormány "megrendeli" spotter fotókat. Erre elég kicsi az esély, figyelembe véve a kínaiak eddigi hozzáállását a témában. A legvalószínűbb, hogy valahol egy eldugott (bér)spotter mentes reptéren, esetleg valamelyik J-11/16 gyártó/fejlesztő egységében fogják rejtegetni a gépeket. Normális ember soha nem láthatja már őket. :D Épp ezért örök rejtély marad, hogy mentek vagy nem mentek SU-35sz-ek a kínaiaknak. :rolleyes:

Kétlem. Persze bármi lehetséges, de kétlem.
Részemről az üzlet létezik. Tudom, hogy az oroszok rengetegszer óriási ökörségeket nyilatkoztak, de egy hazugságot nem lehet ennyire túltolni.
Ha rendszeresítik, akkor gondolom a jócskán szétrepült Szu-27-eseket fogja váltani.