Úgy látom nem vagyok megértve, de csak álmodjatok, nem szoktam itt ostobaságokat írni, de több olyan jel is van ami engem fog igazolni. Az f35 túl régi és túl hosszú fejlesztés. És 1 hajtóműves. Kell lenni egy másik fejlesztésnek ami legalább 2 hajtóművel rendelkezik nagyobb kapacitású és s a többi. Vannak apró utalások, de szerintem most egyenlőre jegeljük. Ja és minden ellenlábas 2 hajtóműves. Megismétlem az F35 egy a koncepciója miatt reménytelenül kompromisszumos. Szerintetek az F18/15-öt tudja pótolni feladatokban szerintem nem. Őket mivel fogják pótolni F22 -vel amit nem is gyártanak? Tiszta logika.
De, igazából ez a fo tevékenységed.
Tul hosszú fejlesztés? Baszod a pakfa is 2002 ota fejlesztodik ugy, hogy al31 leszarmazott van benne. Das sehok, eots sehol, vontatott csali es sisakdisplay sehol...
Tul kompromisszumos? Ezd a bullsittet erdekes modon csak f35 szokas pufgogtatni. Ahhoz kepest a sok hülye meg ajnarozza az f16 ot hogy az bezzeg, amikor maga a fotervezo mondta, hogyha tudta volna, hogy mire használják az elegans ultrakonnyu lfw-t, akkor nem igy tervezi meg.
Ehhez kepest harcászati konfigban az f35 konkretan lerepuli az egrol a viperat es a hornetet is... Ag konfigban utanegeto nélkül m1.2, magasabb aoa limit, stb
Az egyhajtomuves okorseggel is kerlek mast farassz. Eddig 0 db gep veszett oda a levegőben 100k repora utan. Az f15 es f16 30-40 ev szolgalat utan tudott csak ilyen periódusokat, az f35 meg ezzel kezdett. Ize...
N+1-szer el lett mar magyarazva, hogy a hajtomuvek száma már egészen más súllyal esik latba, mint 20-40 eve. Esetleg olvasgassal mar jelentéseket ez nezd meg, higy hany olyan gepveszteseg volt, ahol számított volna a plusz hajtomu...
Bocs, de az ilyen komnentek emelik meg a vérnyomásom. Minden forras megvan ahhoz, hogy ne irkalj ilyen szamarsagokat, de a jelek szerint vagy szarsz ezekre vagy fejlodeskeptelen vagy...