Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már gyártás alatt a Pak-Fa EW rendszere a "Gimalai" . Az elso példányok szállítása a kozeljovoben esedékes. A rendszert a KRET-be (Rádiolektronikai technologiak konszern) tartozo sztavropoli Radiozavod "Szignal" -ban készítik.
http://ria.ru/defense_safety/20140424/1005305871.html
<blockquote rel="boki">P
http://ria.ru/defense_safety/20140424/1005305871.html
минденкинек ван ра лехетосэгэ a гугле фордитовал
элнецест a генге поенерт!
Mindenkinek - aki tudja kezelni a google fordítót. Én nem tudom. Viszont elég jól megértem az angolt, főleg (szakmám miatt) a műszaki szövegeket, és koromból kifolyólag vannak "némi" orosz nyelvi emlékeim is (többekkel ellentétben én nem utáltam az orosz nyelvet, választott érettségi tárgyam is volt, csak sajnos régen volt). Így a fenti szövegben is tudnám használni a piros ceruzát...
Az adó és a halál mellett egyetlen dolog biztos: <b>SOHA</b> nem lesz a PAK-FA-nak motorja. Hajtóműve esetleg.Ha jól értem, 2015 elejére kerül próbapadra a Pak.fa új motorja.