Váó. És ki fogja gyártani?Zöld utat kapott a Szu-57. Lehet exportra kínálni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Váó. És ki fogja gyártani?Zöld utat kapott a Szu-57. Lehet exportra kínálni.
Annak kell adni aki le tudja gyártani.Váó. És ki fogja gyártani?
Gondolom a hajtóművek is...Annak kell adni aki le tudja gyártani.
Oda kell adni Kínának, hétfőre le lenne gyártva 10-10.000 darab S-es és L-es méretben, mindenféle színben.
Algéria? Irán? India? Argentína nem tudja kifizetni. Vietnám?Zöld utat kapott a Szu-57. Lehet exportra kínálni.
Ez photoshop lehet?
Algéria? Irán? India? Argentína nem tudja kifizetni. Vietnám?
Ezért nem kell az Ind tenderekkel foglalkozni. Felhívja ind kollégáját az orosz miniszter: Van 100 db Szu-57esünk eladó 10mrd $ért, hat év alatti leszállítással. Kell?Szerintem az export inkább csak a tényleges orosz rendszeresítést (és esetleg az Izgyelije 30 beépítését) követően indulhat el, mert a potenciális vásárlók nem akarják a felmerülő hibákat maguk felfedezni és csak a hazai tapasztalatok után döntenek a vásárlás mellett. Iránnak szerintem inkabb Szu-30SzM vagy netalántán Szu-35Sz export lehetséges, mert a szaúdiakkal és emirátusiakkal beinduló biznisznek ártana Irán felfegyverzése (az Emirátusok most vett 50 millió dollár értékben Kornetet és Pancirt pl.) . India esetében meg ha a mostani tendenciákat nézzük 20 év múlva is az MMRCA tender 93. rebootjával fognak szenvedni
Szellőzőrács az lehet, de lehet egyszerűen két felragasztott gumilap-ütköző is, hogy az ajtó nyitásakor ne fémesen ütközzön fel a szívócsatorna belső oldalára.
Gyönyörű.
Az első fegyvertér ajtókon lévő 1-1 kis sötét négyzet lehet valami szellőző,vagy nyomás kiegyenlítő rács?
Megjegyezném,hogy kifejezetten tetszetős(szerintem) a lemezmunka,ahogy a hajtómű belépő nyílásaitól,szinte,mintha egy darabból lenne egészen a fúvókáig,pedig a futómű is oda csukódik be,ment a lájk a kidolgozásra.
Az ajtók közötti három centi rés meg kifejezetten radarelnyelő.
Gyönyörű.
Az első fegyvertér ajtókon lévő 1-1 kis sötét négyzet lehet valami szellőző,vagy nyomás kiegyenlítő rács?
Megjegyezném,hogy kifejezetten tetszetős(szerintem) a lemezmunka,ahogy a hajtómű belépő nyílásaitól,szinte,mintha egy darabból lenne egészen a fúvókáig,pedig a futómű is oda csukódik be,ment a lájk a kidolgozásra.
Volt már az ütemterv. Idén egy, jövőre négy. Azt, hogy tudnának-e többet gyártani, nem tudom, de ennyit tudnak kifizetni. Szerintem amúgy nincs elég munkásuk.https://sputniknews.com/military/201902261072742455-russia-su-57-commissioning-timeline/
Nehogy meg erőltessék magukat ! Még sérvet kapnak
Szivük mélyén a francik mindig oroszbarátok.Valószínűleg FAKE, de a Paris Air Salon twitteroldalán (leBougret) szerint elmételileg demot repül a Szu-57.. (az embargó miatt, ezt elég nehéz kivitelezni, bár az eseménynek és az oroszoknak jót tenne, az USA meg mindenképpen meg fogja akadályozni. (Macron sem egy Oroszbarát).
Szu-57 pilóta sisakja.