Még az oroszok se mondták, hogy a belső fegyvertérből indították volna.
Így aztán hiszem is, meg nem is.
Mondták + a videón is látszik
МО РФ продолжает радовать нас красивыми кадрами. В этот раз впервые показан пуск ракеты из бокового отсека Т-50.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Még az oroszok se mondták, hogy a belső fegyvertérből indították volna.
Így aztán hiszem is, meg nem is.
Szerintem a piros vonalam pont lefedi a puklitMackensen
Azt vágod , hogy a pukli belső vonalát rajzoltad be, nem a külsőt, ahonnan még oldalra nyomják ki a rakétát
Így talán jobban látszik:
A pukli számunkra releváns széle a szárny tövénél van. És a szárny felé rakják ki a rakétát.
Áá. Ezt nem olvastam.Mondták + a videón is látszik
МО РФ продолжает радовать нас красивыми кадрами. В этот раз впервые показан пуск ракеты из бокового отсека Т-50.
Ez a rakéta inkább hagyományos K-74M-nek látszik a pingpongasztalnyi vezérsíkjaival, mint a csökkentett keresztmetszetű K-74M2nek.Szerintem a piros vonalam pont lefedi a puklit
Amire viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy fér oda be egy rakéta vezérsíkostól plusz még a kivetőszerkezet a sínnel?
Szerintem a piros vonalam pont lefedi a puklit
Amire viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy fér oda be egy rakéta vezérsíkostól plusz még a kivetőszerkezet a sínnel?
Szerintem a piros vonalam pont lefedi a puklit
Ha úgy látnám, hogy az oroszoknak van ebben valami érdeke, simán fel tudnám tételezni.Mikor érkezünk el addig a pontig, hogy "nem láttuk kinyílni a fegyvertér ajtót, szóval nem tud kinyílni, szóval nyitott ajtóval szállt fel" részig?
Mikor érkezünk el addig a pontig, hogy "nem láttuk kinyílni a fegyvertér ajtót, szóval nem tud kinyílni, szóval nyitott ajtóval szállt fel" részig?
Ha úgy látnám, hogy az oroszoknak van ebben valami érdeke, simán fel tudnám tételezni.
Elvégre többször volt fotó az Élet és Tudomány címlapján a szovjet ágasbúzáról, és náluk a kukorica is három csövet termett.
De csak akkor, ha Lenin összessel trágyáztad...!Ha úgy látnám, hogy az oroszoknak van ebben valami érdeke, simán fel tudnám tételezni.
Elvégre többször volt fotó az Élet és Tudomány címlapján a szovjet ágasbúzáról, és náluk a kukorica is három csövet termett.
Miért nem tudnak az oroszok egy ehhez hasonló fotót készíteni? Nem merülne fel semmilyen kétség vagy vita. Megint kaputelefonnal kell fotózniuk ellentétes szögből, hogy itt találgasson a jónép karantén idején.Az F-22-esnél is ennyire kint van a rakéta indítási helyzete:
Összevissza szerintem nem érdemes forgatni a rakétákat, biztos vannak hatékonyabb mechanikai megoldások meg kevésbé hatékonyak.Sziasztok! Ez lehet valami hasonló megoldás, mint amit a J-20 is használ, ahol a rakéta kinti helyzetében a fegyvertér vissza is csukódik. Dogfight-ban akár folyamatosan kinti helyzetben is maradhat, hiszen akkor már nem kell "lopakodni". Bár az oldalra fordul ki, ez meg mintha előre mozdulna egy jó rakétányi hosszal, fene tudja, majdcsak lesz egy kép nemsokára
Sziasztok! Ez lehet valami hasonló megoldás, mint amit a J-20 is használ, ahol a rakéta kinti helyzetében a fegyvertér vissza is csukódik. Dogfight-ban akár folyamatosan kinti helyzetben is maradhat, hiszen akkor már nem kell "lopakodni". Bár az oldalra fordul ki, ez meg mintha előre mozdulna egy jó rakétányi hosszal, fene tudja, majdcsak lesz egy kép nemsokára
Jól írja gacsat az csak az első lesz ha megmarad epp gepnek. De el kell hogy keseritselek mert az első szeria gép sem lesz több csak egy tesztgèp.Már gyártják