Bocsánat, néhány gondolat félbemaradt. Tehát a PAK-Fa program költségeinek jelentős részét India finanszírozza,
Ezt honnét veszed?
Bocsánat, néhány gondolat félbemaradt. Tehát a PAK-Fa program költségeinek jelentős részét India finanszírozza,
<blockquote rel="zsolti">Kiváncsi leszek erre a Pak-Fa Rafale helyett az IAF-nak dologra. Nekem van egy olyan érzésem, nem lesz nekik mostanában(2016 os céldátum szerintem tarthatatlan) sem Rafale, sem Pak-Fa. Töketlenkedést látok, s a Rafale azért jól jött volna nekik, minden bizonnyal egy kulcsrakész eszköz, ahhoz "csak" pilótákat kellett volna kiképezniük, pöcc-röffre ki van hozzá már találva minden. A Pak-Fa ígéretes, de hogy mikorra lesz belőle olyan kiforrott valami, mint mostanra a Rafi, az csak egy erős és jó nagy kérdőjel. A helyükben én egyébként nem mást tennék, mint még Szu-30 vonalat vásárolnék be, amíg bírja a pénzügyi keret. Az lenne a legbiztosabb út nekik. Szerintem.
Tovább fejlesztett R-73 rakétát fog kapni a pakfa.
Valamit tíz ország érdeklődik a R-73E iránt:
Kína, India, Vietnam, Algéria, Angola, Kuba, Banglades, Szlovákia, Venezuela, Burma,
<blockquote rel="Roni">Tovább fejlesztett R-73 rakétát fog kapni a pakfa.
Valamit tíz ország érdeklődik a R-73E iránt:
Kína, India, Vietnam, Algéria, Angola, Kuba, Banglades, Szlovákia, Venezuela, Burma,
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..