Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Itt egy picit hosszabb videó
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Én nem látok semmi hihetettlent abban, hogy indított egy ilyen fegyvert. Csak szerintem ebből még nem következik szinte semmi konkrétum a program állásával kapcsolatban.

A Su-57 programjával kapcsolatban nemigen szokott senki sem elhamarkodott, vagy túlzottan optimalista kijelentéseket tenni.
Nem úgy a J-20 kapcsán, ahol már néhány, a Füles magazinba is beillő karikatúra megjelenése is masszív fantáziálásra késztet egyes "sisakkijelzőn nevelkedett" fórumtársakat. :rolleyes:

A Su-57 programjával kapcsolatban nemigen szokott senki sem elhamarkodott, vagy túlzottan optimalista kijelentéseket tenni.
Nem úgy a J-20 kapcsán, ahol már néhány, a Füles magazinba is beillő karikatúra megjelenése is masszív fantáziálásra késztet egyes "sisakkijelzőn nevelkedett" fórumtársakat. :rolleyes:
Ez itt a J-20 2002 oldalszámú példánya. Ez gyakorlatilag a második technológiai demonstráror volt. Az igazi prototipusok száma 20** volt. A lényeg, hogy már ennek is működött a fegyvertere és valszeg teszteltek vele fegyverindításokat. Tehát nem kell mittoménmilyen előrehaladott állapotban legyen a programod, hogy ilyesmik működjenek.
17722efa-036b-4eb0-babe-a2f93972e774.jpeg

Aviadarts országos fordulója Rjazany mellett. NAR indítás.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez itt a J-20 2002 oldalszámú példánya. Ez gyakorlatilag a második technológiai demonstráror volt. Az igazi prototipusok száma 20** volt. A lényeg, hogy már ennek is működött a fegyvertere és valszeg teszteltek vele fegyverindításokat. Tehát nem kell mittoménmilyen előrehaladott állapotban legyen a programod, hogy ilyesmik működjenek.
17722efa-036b-4eb0-babe-a2f93972e774.jpeg

Én úgy láttam, hogy senki sem vont le olyan következtetéseket, amik azt sugallnák, hogy a Su-57 programja előrehaladottabb lenne, annál, mint ahogy azt az oroszok tervezik.;)
Viszont azt lássuk be, hogy egy stealth cm indításáról készült video valamivel konkrétabb info a kortárs kínai képzőművészek és garfikusok remekműveinél. :)

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus
Én úgy láttam, hogy senki sem vont le olyan következtetéseket, amik azt sugallnák, hogy a Su-57 programja előrehaladottabb lenne, annál, mint ahogy azt az oroszok tervezik.;)
Viszont azt lássuk be, hogy egy stealth cm indításáról készült video valamivel konkrétabb info a kortárs kínai képzőművészek és garfikusok remekműveinél. :)
A számok nem ezt mutatják...

• Tetszik
Reactions: endre
Mondjuk a Szu-57-nél azt én sem értem, hogy pont a fegyvertér ajtaja miért nem működne. Túlságosan alapdolognak és egyszerűnek tűnik ahhoz, hogy az ne működjön. Ha egy szenzor nem működne az más lenne, de nem egy ajtó.

Mondjuk a Szu-57-nél azt én sem értem, hogy pont a fegyvertér ajtaja miért nem működne. Túlságosan alapdolognak és egyszerűnek tűnik ahhoz, hogy az ne működjön. Ha egy szenzor nem működne az más lenne, de nem egy ajtó.

Az egy dolog, hogy használható a belső tér - a kérdés milyen tarományokban.
Mert ugyebár teljesen más kioldani vízszintes repülésben mint mondjuk süllyedésben, hangsebesség fölött, fordulóban, -G tartományban, etc....
Ráadásul láttunk 1 darab fegyverfajta oldását. Egy AG fegyverét, ami a gépnek nem igazán a fő profilja (oroszok rogyásig vannak földi támadó gépekkel). Pont, hogy az AA fegyverzet lenne érdekes, szuperszonikus tarományból indítva - ez most szép és jó, de kb. annyira hasznos, mint az F-22 bombaoldási tesztjei voltak...