Bár az én szerény véleményem szerint a HT a haditechnikát kedvelők szűk csoportján belül is csak egy szűk csoportnak szól,nemhogy nem követi a "trendeket" hanem sokszor teljesen a többség számára érdektelen és főleg tökéletesen elavult dolgokról ír.Kicsit olyan nekem mintha egy olyan mozi lenne ahol az esetek döntő többségében csak 30+ éves művészfilmeket vetítenének.
Én nem látok bele a mélyebb működésébe, de kívülről én is úgy látom, hogy roppant nehézkes a működése. A másik oldalról nézve viszont volt NH90 cikkem, amelyet a szakmai bizottság (mérnökökből álló "lektorok") nem vélte megjelenésre alkalmasnak (legalábbis én így tudom).
A másik oldalról nézve viszont ez az egyetlen hely (amelynél cikkíróként tapasztalva) a cikk megjelenése előtt négy példányban elpostázzák a megjelentetéshez szükséges szerződést aláíratni, sőt, az év elején még adóbevalláshoz szükséges nyomtatvánt is postáznak az előző évi tiszteletdíjakhoz.
Sajnos ha a szakmai / frissességi oldalt nézzük, tényleg az a probléma, hogy friss csak online lehet egy médiafelület, viszont abból pénzt csinálni meg nem egyszerű (ugyebár itthon is voltak erre irányuló kísérletek, és a HTKA.hu sem hiszem, hogy pénzügyileg rentábilis). De ezzel most aligha mondtam bármi újat...