T-14 Armata

[QUOTE="gioo, post: 329089, member:
elég szellősnek tűnik nekem
C9yY3WsXsAAZ4Y4.jpg

Lehet, hogy nem értek hozzá, de az a gyalásó minek oda a tank belsejébe ? Ha valami ellenség bejutna, azzal verik agyon ?[/QUOTE]
Az a katona egyéni felszereléséhez tartozik.

Azt hiszem valamilyen Sven Hassel könyven volt ilyesmi. Lehet a harckocsizó is onnan inspirálódott :D

Fogalmam sincs milyen gyártmány. Elfelejtettem megkérdezni. Egyébként csak azért fényképeztem le mert gondoltam itt érdekelhet pár embert.

Túl nagynak tűnik nekem ez az Armata. És a torony alatti töltővel sem tudok megbarátkozni. Arról sem vagyok meggyőzve, hogy az elől ülő irányzó/parancsnok mennyire tudja kizárólag a kamerákkal átlátni a csatateret, ha arra kerülne a sor.

Túl nagynak tűnik nekem ez az Armata. És a torony alatti töltővel sem tudok megbarátkozni. Arról sem vagyok meggyőzve, hogy az elől ülő irányzó/parancsnok mennyire tudja kizárólag a kamerákkal átlátni a csatateret, ha arra kerülne a sor.

Már most is csak a kamerákon keresztül látják...

• Tetszik
Reactions: fip7
Lehet én látok rosszul vagy nem jó képet nézek. de ami kép idézve lett nem gyalaso vaszontokja van hanem egy vászon irattarto tok (terkepekhez is szoktak használni ha nem kell lefalakatolni) mert a terkepesz zsák befuzos és úgy zárható (falakatolhato). Ennek van lakatolhato változata is. Ahhoz szij is szerezhető)))