T-14 Armata

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

bel

Well-Known Member
2020. augusztus 24.
832
1 688
93
Szabadszállásiak?
(hadosztályjel és az oldalszám alapján)
Szia,

Azt sajnos nem tudom, sot ugy fotoztam, hogy mar az evszamot se tudom leolvasni a kep tetejerol, hogy mikor tortent, talan 1967?

Gondolom akkor kevesbe sporoltak, 1981-ben, vagy foleg mint 1987-ben; persze lehetne meg 1961 is, de egyreszt talan akkor meg nem annyira volt nalunk elterjedve, masreszt meg egy kicsit mas szogben all a az utolso szamjegy alja, mint az elsonek, ezert valoszinuleg nem 1-re vegzodik.

Az en fotom 2008.08.27-en keszult a Kecskemeti repulonapon, a honvedseg multjat bemutato tablokrol.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
12 816
30 242
113
Új képek at Armija-2021-en bemutatott már átdolgozott T-14-ről:

Az álcázó védőburkolat gyártójával kapcsolatos információkat tartalmazó matrica alapján kiderült, hogy a Krím-félszigeten található Sudocomposit Tervezési és Technológiai Iroda készíti.
Maga a burkolat polimer-kompozit anyagból készül.

Általában az orosz gépgyártók hagyományos sebei láthatók a képeken Az új tankról hiányzik a bevonat rögzítőcsavarja, a festék megduzzadt és leesett, durva, pontatlan vágások...stb.

z6C0Mb8tt5I.jpg

-EbPhDpNNxM.jpg

Lm67N2AwgAc.jpg

PfxlXz7wGyA.jpg

U0YDtOHVSk0.jpg

wScunZxRpu8.jpg

RlliGP7RJeE.jpg

u6DxghlSrv0.jpg

lWovgyhc9KE.jpg

Rf2Z5mOzoo8.jpgÍgy is jöhetne vagy 120 db a Leók mellé. :oops:
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
14 238
10 900
113
Bokit kérdezem,vagy aki tudja,hogy mi a helyzet az Armata sorozatgyártása körüli botránnyal,hogy a vállakozó,aki a gyártócsarnokot építette volna,ellopta a pénzt,vagy valami ilyesmi volt,van e hír azóta?
Épp pár napja szintén kérdezték a russia defence forum oldalon de ott sincs semmi.Nem igazán haladnak velük pl kurganec 25 bommerang t14 vonallal.De az t90m beszerzés is beszédes hogy 12 év alatt pár db adtak át holott 2011ben már Putyin és rogozin is ült benne. Nemrég az uvz adott pár t90m tankot a harcoló orosz csapatoknak ukránba.
 
 • Tetszik
Reactions: Bleroka and gacsat