W
Wilson
Guest
Persze , hogy haladtak napi 50 km az akkori utakat használva most is ez a helyzet és tavasszal is ez volt az egyik fő probléma ami pedig a belorusz hadsereg bevetését illeti az Lukasenka végét jelentené ami nem áll Putyin érdekében, és hiába jössz azzal, hogy én egy éve tévedtem az orosz támadással kapcsolatban (amit el is ismertem) attól az a tény (ami tavasszal is nagymértékben befolyásolta az orosz támadás sikerét) még tény marad a terep nem alkalmas nagyszabású katonai támadásra és a harckocsik tömeges bevetésére ráadásul az ukrik kiterjedt védelmi vonalat hoztak létre a fehérorosz-ukrán határon úgyhogy én nem hiszem, hogy az oroszok nagyszabású támadást akarnak indítani északról Ukrajna ellen, a jelenlegi orosz felvonulásnak szerintem csak minél nagyobb ukrán haderő lekötése a célja , de szerintem arra, hogy kettőnk közül kinek van/lett igaza térjünk vissza jövő márciusban.Jajj... Ezekben a sűrű erdőkben olyannyira nem lehet harckocsival haladni, hogy 41. júliusban komplett páncélos hadseregek haladtak át rajta napi akár 50 km-t előrenyomulva. Hogy fogsz majd megint magyarázkodni január-februárban amikor megindul az offenzíva északról. Megint nem veszed észre a teljesen nyilvánvaló jeleket: 1 éve hiába magyaráztam, hogy 200 ezer fős hadgyakorlat nem létezik a valóságban, egész alakulatokat dobtak át a Távol-Keletről, sőt egy komplett tábori kórházat építettek az ukrán határnál ahova vérszállítmány is érkezett, ja igen a hadgyakorlat miatt. Simán bevetted ezt a hadgyakorlat mesét. Most sokkal egyértelműbb a helyzet: amikor Donbasszban a tetőfokán van a harc, Bahmutnál Verdun-re emlékeztető kíméletlen állóháború van és érdekes módon nem ide csoportosítják a technikát és az élőerőt hanem Beloruszba ugye az ukrán határ mellé, feltűnően közel Kijevhez....... A belorusz erőket 30-35 ezer fő orosz parancsnokság alá helyezik, hogy biztosan harcoljanak. Megkockáztatom, még orosz egyennruhát is kapnak majd. Legalább 50 ezer fő, de a neten láttam 200 ezres létszámadatot is és még csak most jön a tartalékosok nagy része. Ja igen a hadgyakorlat miatt.