<blockquote rel="boki">![]()
Az ott egy motorcsere?
</blockquote>
Valoszinu az.

Légi cél ellen már a 2.vh-ban sem ért sokat a 12,7-es légvédelmi géppuska.

Az igazán komoly szakértők pedig nem mosolyognak azon ha egy prototípus meghibásodik mert ők is jártak már így azokkal a prototípusokkal amiknek a fejlesztésében részt vettek így tudják,hogy ezt természetes.
de sztem ezek a "gagyi" tornyok agyonverik az egészet
Jaj jaj jaaaj és megint csak jaaj!
Ha ugrok pár száz évet előre és az akkori legmodernebb technológiával(pl railgun) építek egy tigis szerű tankot akkor az már nem fogja kilőni az m1a2 ?
A toronyba mindent belezsúfoltak amit lehet.
)Ahoz neki nem kell se adat se semmi, hogy az oroszokat mocskolhassa. Egyedüli amire szüksége van, hogy a főnökei a moszatban vagy a mocskolódásűgyi minisztériumban (amiket a mi adónkból kapott segélyből tartanak fenn) ezt a feladatot adják neki.Pontosan! Nem is értem mire készül hiryu május 8-ra mint ha ő már készre tudná előnye hátrányát a gépnek sőt még akor is fogja tudni hogy ha kijön as végleges verzió.
Egy kis olvasni való reggelre
Az Armata tankok kartonbol vannak.
http://turbo.wow-impulse.ru/news/22505-smi--rossijskie-tanki---armata---okazalis-kartonnymi.html
Mennyire biztos a 3 fős kezelőszemélyzet? Van erre valami kiadott hivatalos dokumentum? Mert kicsit gyanús nekem, hogy csak 2 lesz az a 3... (Harckocsizó "párokkal" operálnak? Na ez lenne az igazi koncepcióváltás: lényegesen kevesebb élőerő lényegesen nagyobb védelemben... Mintha nem is Grisáékat látnám!)
<blockquote rel="grigorij2">Mennyire biztos a 3 fős kezelőszemélyzet? Van erre valami kiadott hivatalos dokumentum? Mert kicsit gyanús nekem, hogy csak 2 lesz az a 3... (Harckocsizó "párokkal" operálnak? Na ez lenne az igazi koncepcióváltás: lényegesen kevesebb élőerő lényegesen nagyobb védelemben... Mintha nem is Grisáékat látnám!)

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..