A kék körrel jelzett indítókban vannak az aktív védelmi rendszer töltetei(füst és ellenrakéta).
bár egy nagy lyukat vágni a torony oldalpáncézatába, hogy oda begyömöszöljönk valamit, ne felhasználóbarát megoldás..
Akkor hadd kérdezezm meg, kit néz hülyének az orosz katonai vezetés?<blockquote rel="Panzerfaust">Tegnap beleolvastam pár kinti fórumba, a vélemények egyöntetűek abban, hogy nem végleges a gép. Főleg a torony. Az orosz katonai vezetés nem hülye, pontosan tudják, hogy a fél világ hírszerző osztályai ott lesznek és kályhacsővel 50 megapixelben fotózzák a témát, főleg most amikor igen erőteljes acsarkodás folyik a NATO részéről. Ez egy jó kis proto, de a valódi cucc módosítva lesz, azt pedig gőzerővel fejlesztik valahol az Ural környékén. Kapunk róla biztos infókat az elkészítés folyamatában, de lassan lesznek adagolva.
Mert lehet az is ami kézenfekvő hogy nem csak felnyitható hanem félre is fordítható.Tegnap felmerült kérdésként,hogy a torony tetején az ajtótól nekünk jobbra mi lehet az a hengeres test.Szerintem egyszerűen az az ajtó tengelye.Ha jobban megnézitek akkor a parancsnoki búvó fedelének tengelye is brutális darab(az ajtó sem kicsi).
Az érzékelők védelméhez visszatérve, ma már a létfontosságú érzékelőknél nem csak üveget használnak. Korundot alkalmaznak, vagyis átlátszó ipari zafírt. Úgy tudom, hogy ezzel lehetséges a 14.5 mm-s kaliber elleni védelem is.
A torony pedig szerintem sem végleges. A takarólemezek is eléggé....

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..