<blockquote rel="dudi">torsen
Valóban ne fulladt le cserébe szarrá ment,az sokkal jobb.Na látod ez a különbség egy hülye biztos meg egy nem hülye biztos szerkezet köt.
Az, hogy szarrá ment, egészen más miatt lehetett. Az a hajtás problémája, nem a lefulladásgátlásé. Valami rossz volt a váltóban valahol, az biztos...Nem tudom, melyik váltóról van szó, de gyanús, hogy automata, ha van benne kuplungtárcsa. Ekkora dieselekhez manapság már nem nagyon adnak ugyan kézi váltót, de ott valószínúleg alultervezett/elfáradt anyagról lehetett szó, nem a váltóvezérlés butaságáról.
Most amúgy többen támadásnak élik meg ezt a megjegyzésem a csodálatos szupertank irányában, pedig egyszerűen az oroszos megmagyarázásba kötöttem bel. Miért nem lehet azt mondani, ami igaz? Vagy nem mondani semmit, és az intelligens hírfogyasztó felfogja, hogy protókról van szó, tele gyerekbetegségekkel. Ez természetes. Az viszont nagy hülyeség, hogy a saját hitelüket rontva ilyenekkel traktálják a népet, és a szegény sorkatonára fognak mindent...</blockquote>
Nem tudom , hogy mit kell ezen bonyolitani. Szerintem a wandlerra gondoltal . na abban van egy tarcsa a zarashoz . Lehet, hogy rosz volt , valami akadhatott. Nem lenyeges. A lenyeg az , hogy 15 eve meg nem volt ilyen rendszer, ami blokolna vagy fullasztana ( mert a Fordoknal, bizony, befullasztja a motorizalt valtot), ha tulporog a motor a megengedett nyomatekon.