T-14 Armata

Viszont mint említettem nem butíthatod. Ha a vásárlónak nincs kedve kifizetni olyan luxust mint a parancsnok 360 fokban körbeforgatható panorámairányzékára, megelégedne az egyszerűbbel ami a búvónyílásba szerelhető az Armatánál ezt képtelenség kivitelezni.

Az Armata iránti kulfoldi érdeklodésrol.
http://in.rbth.com/economics/2015/06/09/india_and_china_looking_to_buy_russian_armata_tanks_43575.html

Mackensen

És ha nem kéri az aktív védelmi rendszerek egy részét?Vagy nem tart igényt az állítólag autonóm működéshez (személyzet nélküli) kellő képességre(nem kér az hozzá kellő elektronikát)?
Van miből lefaragni

Ez a személyzet nélküli működés szerintem még csak egy elképzelés. Várjunk még vele. Az aktív védelemmel kapcsolatban igazad van, viszont nem tudom mi egyebet lehet még lefaragni belőle. Az ágyúról úgy tudtam, hogy egyelőre még standard van benne és majd később kapja meg az újat, de végül is ezzel csak felzárkóztak. A pakik Al-Khalid tankjaiban megnövelt kapacitású (24 a megszokott 22 helyett) lőszertároló van, amibe befér hosszabb penetrátorral szerelt lőszer is, szóval ez már most létező dolog amire a vevő nem kell várjon.
Ja és ne feledkezzünk meg, hogy egy VT-1A vagy bármilyen más változat olyan 3 millió dollár, míg egy Armata bő 7 millió és egyelőre prototípus/előszériánál tart. Várni kell még az exportra.

Mackensen

Az új ágyú már kész van elég régóta és szerintem be is szerelték mert egyik Armatán sem volt füstelszívó.

T14 még van egy előnye társaival szembe a toronya szadabban módosítható gyakorlatban egy modúl csere és más torony mehet bele.

Nem tudom nem-e a 152mm-es ágyúra gondolt mint új ágyúra.
Az Armatában új 125mm-es 2A82A-M van.

A T-72 alvázra is tehetsz önjáró löveget, azért ez nem akkora újdonság. A lényeg amit mondani akarok, hogy nem nagyon van B változat. A vásárló vagy elsőosztályú tankot vesz drágán, vagy más alternatíva után kell nézzen.

Mondjuk exportra 3 terméke is van az oroszoknak:
1. Nagyon olcsó kategória: T-72B
2. Közepesen drága: T-90MS
3. Csúcskategória: Armata (majd valamikor)

Szerintem lefedik az egész piacot...

1 Armata 10 MBT-3000( kínai )tankot képes kiloni.....
http://vestnik-rm.ru/news-4-12450.htm

Szerintem is, de lehet 10 után leáll az autómatika és hűteni kezd.

<blockquote rel="boki">1 Armata 10 MBT-3000( kínai )tankot képes kiloni.....
http://vestnik-rm.ru/news-4-12450.htm

:)) a válasz nem késett, de nem értem, hogy miért csak 10-et? 10 után mi történik?</blockquote>

Várható volt az orosz válasz. Lehet, hogy már a 11. kínai tank ki tudná loni.....:)

APFSDSben végre nem lesz megkötve a kezük jól mutatja ez mennyire elavult is a T72/T90.

"utolsó megjegyzés az hogy az T-14 csak 50 tonnás az Ázsiai harctereken jelent nagy előny nyugati vagy kinai társaival szemben."

Kína is árul ebben a súlycsoportban MBTt, de Lecrec se nagyon lóg ki a sorból.

armata%2Bequipos%2By%2Bsensores%2Bingl%C3%A9s.jpg

armata%2Bequipos%2By%2Bsensores%2B2%2Bingles.jpg

armata%2Bequipos%2By%2Bsensores%2B3%2Bingles.jpg