De zavarja, mert pont a látómezejében van. Viszont nem hinném, hogy ennek komolyabb jelentősége lenne, mivel elsősorban az orrészen található kamerákat használja (12). Ha ezek valamiért meghibásodnának, előre elég jól lát, szóval nem nagy gond, viszont ha élesen akar jobbra fordulni, akkor kell kell odafigyelni.
Az Armija 2015 fórumon bemutatták az Armata "befejezettebb" változatát természetesen csak zárt korben.
A nyilvánosság a hírek szerint ezt a változatot megtekintheti a RAE-n.
Az orosz védelmi minisztériumban lévo makett alapján(amit egy szemfules újságíro fotozott le) két pótuzemanyag tartály, + szenzorok, még egy 7,62 mm-es géppuska lesz az ágyucsovel párhuzamosan...
Hát én többre gondoltam, egyenlőre nálam ez csak tákolás. A tornyon van még mit bűvészkedni nekik, van még idejük rá. Az alváz már elég kiforrottnak tűnik.
Nem nagyon van mit változtatni a tornyon. Az érzékelők, az aktív ellentevékenység helye nem nagyon variálható. esetleg egy kicsit a forma, vagy ilyesmi.
Szvsz lehetne kicsit szélesebb a torony (minden irányban), hogy jobban védje a harckocsi alsó részét a felülről, jövő támadásokkal szemben... Illetve lehet, hogy sokan felhördülnek most, de én még mindig nem vetném el azt az ötletet, hogy lehetne rajta 2-4 légvédelmi rakéta.
Az orosz cuccoknál simán beleférne, pláne, hogy a túlélési esélyei eléggé jók lehetnek az aktív védelem miatt, 2-4 -viszonylag olcsó orosz- föld-levegő rakéta, mint opcionális fegyver nem lenne rossz plusz védelem.
Valaki egyszer kitalálta,hogy azért van nagy torony a nyugati harckocsikon,hogy védje a teknőt de ez akkora marhaság amilyet ember még nem látott.A torony nem azért van,hogy a teknőt védje!!!