T-15 "Armata" BMP (Objekt 149)

1 órája bújom a rheinmetall oldalát, de hasonlót se látok :/ A norvég partner nevét nem tudod esetleg ?
22282077yy.jpg

Ez lesz az FK20-2.Rosszul emlékeztem.Nem lemeztár,hanem valami töltőléc szerüség

Hát amikor ez a fajta, gépágyú készült amiről Celebra beszél (Bár még mindig nem találom sehol, mert ilyen gépágyú a norvég LAV-25-ökön volt amiket a CV-90 megjelenésével kivontak) a programozható lőszerek kb még gondolatban sem léteztek. De azt tudnám elképzelni, hogy a programozható lőszert azt épülettakarításra használni ésszel, mert drága aztán ahol nem kell finomkodni ott mehet a sima repesz.
Hát nem 2forint a 3P lőszer.A harmadik etető meg az APFSDS löszernek kellene,vastagbőrűek feltünése esetére.Csak szerintem túl nagy hozzá az 57milis kategória.Még 2hevederesről se tudok.

Ezt mindenhol csak dual fednek írja...
Régi könyvem szerint,2hevederes,plusz az a töltölécszerűség a harmadik adogatási lehetőség.Csak a norvég változaton(megnézznémn élőben,hogy oldották meg).A vikingivadékokon kivül nemtudom,hogy rendszeresitette e valaki.A 2hevederes vátozat eléggé elterjedt a világban

Régi könyvem szerint,2hevederes,plusz az a töltölécszerűség a harmadik adogatási lehetőség.Csak a norvég változaton(megnézznémn élőben,hogy oldották meg).A vikingivadékokon kivül nemtudom,hogy rendszeresitette e valaki.A 2hevederes vátozat eléggé elterjedt a világban
Igen elég sokan használják, most kezd elavulni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
A töltőléc rajtvan,csak nincs benne lőszer.Olyat nem találok,amiben lőnek is vele

A töltőléc rajtvan,csak nincs benne lőszer.Olyat nem találok,amiben lőnek is vele
A K21 is 3 rekeszből dolgozik szerintem... 0:55 -től ...

• Tetszik
Reactions: Celebra
Jovőre már ezzel vonulnak fel
57 mm Dagger.

Ja meg lesz a felvonuláson sz-350 is

3fc29f3cd70883ee6a0e652291b7bc5e.jpg
Milyen érdekes a két koncepció... A Nato Ifv-k jellemzően 25-30 mm gá.-val , még ez 57 mm . Most ezeknek nem ugyanaz a rendeltetésük? Nem értem ... A Bmp 3 toronyról nem is beszélve . Ez az 57- es kb 3 lőszerrel átlő bàrmilyen Ifv-t még a T-15 - öt 25-30 mm-el kb semmi . Akkor hogy van ez?

Milyen érdekes a két koncepció... A Nato Ifv-k jellemzően 25-30 mm gá.-val , még ez 57 mm . Most ezeknek nem ugyanaz a rendeltetésük? Nem értem ... A Bmp 3 toronyról nem is beszélve . Ez az 57- es kb 3 lőszerrel átlő bàrmilyen Ifv-t még a T-15 - öt 25-30 mm-el kb semmi . Akkor hogy van ez?

A NATO is át fog állni csak eddig nem kellett mert az orosz gépek ellen elég volt a 25-30mm.

• Tetszik
Reactions: independence
XM913 az usa már megtervezte a saját 50mm-es fegyverét, már csak a hordozó kell neki nameg a rendszeresítés