Egyszerűen nem hagyott nyugodni ez a felvétel és bár nem tudom 100 százalékra mondani, de pár vizuális identifokációs pont alapján itt egy T-72-t láthatunk. A futógörgők száma nem segít, mert tank fele elszállt, mint a győzelmi zászló, és a torony sem épp gyári állapotában van. Bár mintha a görgők sűrűbben lennének, ami 6 futóra utal, de megint csak lehet a robbanás utóhatása. Viszont, ami nekem szemet szúrt az a hátulra erősített pár láncszem, ami ugyanúgy néz ki, mint ezen a T-72A-n
Így pedid az összehasonlítás
Érdekes módon a felvételről hiányzanak a póttartályoknak szolgáló kiálló tartók is, mint amit a 62-n látnánk. Plusz magyon belassítva az a kis leszerelhető lemez (gondolom karbantartáshoz, ennyire nem vagyok otthon a részletekben) középen van és nem jobb oldalt, ami megint arra utal, hogy inkább 72 lehetett.
Sőt a kupolát még egyszer megnézve egyértelműen a fő búvónyílás a jobb oldalon helyezkedik el, akárcsak a 72-es szérián
Vs 62M
Aki esetleg jobban otthon van ebben az nyugodtan szóljon hozzá, hajnali autizmusomban nagy hirtelen ezt sikerült összekaparjam