Igen, RPG-7-et...A különböző lázongó csoportok világszerte nagyobb eséllyel használnak RPG-szériát, mintsem Panzerfaust-ot.
Az Oroszoknál jórészt kivonták a T-80U-kat, érthetetlen okból.
Mi a különbség a kettő között ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, RPG-7-et...A különböző lázongó csoportok világszerte nagyobb eséllyel használnak RPG-szériát, mintsem Panzerfaust-ot.
Dél-Korea rendszeresítette a pzf 3-at. Nekik a pzf 3 átütése a lényegA különböző lázongó csoportok világszerte nagyobb eséllyel használnak RPG-szériát, mintsem Panzerfaust-ot.
Igen, RPG-7-et...
Az előbb még az volt, hogy nagyrészt RPG... Na a nagyrészt RPG az az RPG-7. Az RPG-29 az unikiális fegyver, kevesebb van belőle mint Panzerfaust 3-ból.Irakban meg RPG-29-essel is rongáltak meg súlyosan / lőttek ki Chally-t és Abrams-et. És az Iszlám Állam / an-Núszra / Hezbollah meg Korneteket is lövöldözi.
Egyszerű a képlet, az Iraki / Szír / stb Kormányerőknek leszállítják, de nulla morálúak, és könnyen jutnak ilyen kézre.
Az előbb még az volt, hogy nagyrészt RPG... Na a nagyrészt RPG az az RPG-7. Az RPG-29 az unikiális fegyver, kevesebb van belőle mint Panzerfaust 3-ból.
Az a neve, hogy RPG. Ezért hívják annakd de isteni csoda kell ahhoz, hogy RPG-29-el találkozz.Az Oroszok sokmindent RPG-vel jelölnek, legyen mezei RPG-7-es, vagy háromemberes RPG-29-es.
Az a neve, hogy RPG. Ezért hívják annakd de isteni csoda kell ahhoz, hogy RPG-29-el találkozz.
Nincs mit a feketepiacra adni. Alig gyártottak RPG-29-et. Kézi páncéltörő rakéta viszonylatban alig van RPG-29.Virágzik a feketepiac, nem a mezei RPG-7-es miatt ERA kazettázzák az Abrams-et is.
Az M19 / 32 ARAT az ilyen tandemesek ellen optimalizált, addig a Kontakt-5 az APFSDS-ek ellen.
A Duplet meg papíron a DM 43-ast és a tandemes RPG / ATGM-eket is tönkre teszi.
Ez nem igaz.Nincs mit a feketepiacra adni. Alig gyártottak RPG-29-et. Kézi páncéltörő rakéta viszonylatban alig van RPG-29.
Nem azt mondtam, hogy nincs rendszerben, hanem azt, hogy kevés van belőle.Ez nem igaz.
Bizonyítottan rendszerben van:
Oroszország, Vietnam, Irán, Szíria, Mexikó, Algéria
Állítólag rendszerben van Kazahsztánban is.
Jópár Merkavával is RPG-29 végzett...Irakban meg RPG-29-essel is rongáltak meg súlyosan / lőttek ki Chally-t és Abrams-et. És az Iszlám Állam / an-Núszra / Hezbollah meg Korneteket is lövöldözi.
Jópár Merkavával is RPG-29 végzett...
Hát a fene sem tudja.IDF-nek is lehetne Chally-je vagy Abrams-e, ha a politika ellenére végig tudják vinni a Chieftain vonalat, és Merkavát nem is dizájnolták volna meg.
Hát a fene sem tudja.
De, arra amire kellett, tökéletes volt a Merkava az IDF-nek. Nem a világ legjobb tankját akarták megtervezni, hanem a helyi igények voltak a döntőek. Egyet nem szabad elfelejteni. A Merkava I ellenfele nem a T-64/72/80 volt! Hanem a T-55, T-62, és még a T-34 is! Ezekkel szemben kellett helytállni. Még az Mk2 is primitívnek számított, akár a T-72A-val szemben is. Egyedül a tűzvezető rendszer volt világszínvonalú.
dél-koreai tesztek t80u (-t reprezentáló) cél ellen
Miről is beszélsz?Hát nekem ezzel a képpel több bajom is van.
1. A legelső számmal szereplő rajz esetén van csak oda írva, hogy "titkos", feltételezem az az egyetlen valódi cél a fentiek között a többi csak spekuláció....
2. Ezt onnan is gondolom, hogy a 4. számú rajzon torony van írva. Az meg érdekelne, hogy ezekkel a paraméterekkel ez milyen torony melyik része...
3. E mellet csak teknő páncélzatból van 3 féle a rajzokon különböző reaktív dizájnokkal.
Én elhiszem, hogy a reaktív páncél nélküli teknőn átmegy a PZF3.
Azt is, hogy oldalról vagy felülről kilövi a T-80U-t.
Az ERA + előtét páncélos részeknél azért vannak kétségeim....
Persze jó indulattal én mindent elhiszek a németeknek
De ettől még szerintem az ábrák kicsit sántítanak....
Csak ha igaz is amit mondanak az, miért meglepő?
A T-80U páncélzati koncepciója 35 éves, és alapból nem HEAT ellen találták ki. Arra van az ERA réteg rajta....
Dudinak meg nincs igaza az RPG-29 vs. PZF-3 kapcsán.
A két eszköz tűzteljesítménye lényegében azonos, és a teszteken az RPG-29 is be tudott hatolni a T-80U-ba amikor azt nem védte ERA.
A két eszköz között a különbség az, hogy amíg a németek csak mesélnek a csodás fegyverükről, addig az oroszok azok ki is próbálták teszten is és háborúban is. Az RPG-29 hatékony volt a T-72/80/90 ellen is, meg a Challenger 2, M1 Abrams és a Merkava III/IV ellen is.
Az RPG-29 egy bizonyítottan hatékony fegyver!
AZ meg, hogy ne lenne elterjedt az röhejes.... Az utóbbi 30 év majdnem minden komolyabb háborújában használták, eredménnyel.
A PZF-3-at hol is? Jah, azt is sehol... Maximum marketinges diavatítéseken, ahol a PZF-3 über alles
Hát nekem ezzel a képpel több bajom is van.
1. A legelső számmal szereplő rajz esetén van csak oda írva, hogy "titkos", feltételezem az az egyetlen valódi cél a fentiek között a többi csak spekuláció....
2. Ezt onnan is gondolom, hogy a 4. számú rajzon torony van írva. Az meg érdekelne, hogy ezekkel a paraméterekkel ez milyen torony melyik része...
3. E mellet csak teknő páncélzatból van 3 féle a rajzokon különböző reaktív dizájnokkal.
Én elhiszem, hogy a reaktív páncél nélküli teknőn átmegy a PZF3.
Azt is, hogy oldalról vagy felülről kilövi a T-80U-t.
Az ERA + előtét páncélos részeknél azért vannak kétségeim....
Persze jó indulattal én mindent elhiszek a németeknek
De ettől még szerintem az ábrák kicsit sántítanak....
Csak ha igaz is amit mondanak az, miért meglepő?
A T-80U páncélzati koncepciója 35 éves, és alapból nem HEAT ellen találták ki. Arra van az ERA réteg rajta....
Dudinak meg nincs igaza az RPG-29 vs. PZF-3 kapcsán.
A két eszköz tűzteljesítménye lényegében azonos, és a teszteken az RPG-29 is be tudott hatolni a T-80U-ba amikor azt nem védte ERA.
A két eszköz között a különbség az, hogy amíg a németek csak mesélnek a csodás fegyverükről, addig az oroszok azok ki is próbálták teszten is és háborúban is. Az RPG-29 hatékony volt a T-72/80/90 ellen is, meg a Challenger 2, M1 Abrams és a Merkava III/IV ellen is.
Az RPG-29 egy bizonyítottan hatékony fegyver!
AZ meg, hogy ne lenne elterjedt az röhejes.... Az utóbbi 30 év majdnem minden komolyabb háborújában használták, eredménnyel.
A PZF-3-at hol is? Jah, azt is sehol... Maximum marketinges diavatítéseken, ahol a PZF-3 über alles
A tető szétnyílása és az alsó égés alapján felülről találhatták el. Hogy mivel nem tudom.
Ez a T-80U / UD milyen fegyverrel folytatott tesztlövészet áldozata lehetett ?
A tető szétnyílása és az alsó égés alapján felülről találhatták el. Hogy mivel nem tudom.
Lehet tesztelnek/használnak top attack ATGM-et az Oroszok is ?A tető szétnyílása és az alsó égés alapján felülről találhatták el. Hogy mivel nem tudom.