Hát nekem ezzel a képpel több bajom is van.
1. A legelső számmal szereplő rajz esetén van csak oda írva, hogy "titkos", feltételezem az az egyetlen valódi cél a fentiek között a többi csak spekuláció....
2. Ezt onnan is gondolom, hogy a 4. számú rajzon torony van írva. Az meg érdekelne, hogy ezekkel a paraméterekkel ez milyen torony melyik része...
3. E mellet csak teknő páncélzatból van 3 féle a rajzokon különböző reaktív dizájnokkal.
Én elhiszem, hogy a reaktív páncél nélküli teknőn átmegy a PZF3.
Azt is, hogy oldalról vagy felülről kilövi a T-80U-t.
Az ERA + előtét páncélos részeknél azért vannak kétségeim....
Persze jó indulattal én mindent elhiszek a németeknek
De ettől még szerintem az ábrák kicsit sántítanak....
Csak ha igaz is amit mondanak az, miért meglepő?
A T-80U páncélzati koncepciója 35 éves, és alapból nem HEAT ellen találták ki. Arra van az ERA réteg rajta....
Dudinak meg nincs igaza az RPG-29 vs. PZF-3 kapcsán.
A két eszköz tűzteljesítménye lényegében azonos, és a teszteken az RPG-29 is be tudott hatolni a T-80U-ba amikor azt nem védte ERA.
A két eszköz között a különbség az, hogy amíg a németek csak mesélnek a csodás fegyverükről, addig az oroszok azok ki is próbálták teszten is és háborúban is. Az RPG-29 hatékony volt a T-72/80/90 ellen is, meg a Challenger 2, M1 Abrams és a Merkava III/IV ellen is.
Az RPG-29 egy bizonyítottan hatékony fegyver!
AZ meg, hogy ne lenne elterjedt az röhejes.... Az utóbbi 30 év majdnem minden komolyabb háborújában használták, eredménnyel.
A PZF-3-at hol is? Jah, azt is sehol... Maximum marketinges diavatítéseken, ahol a PZF-3 über alles