A második tank szerintem egy 72-es.
Ez viszont valóban T-80U oszlop.
Alapmodell, az infrasugárvető miatt, de a légmentesen zárt ERA megtévesztő.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A második tank szerintem egy 72-es.
Akarták. Az lett volna a Burlak.De nem értem, mire jó a két külön torony az Oroszoknak, miért nem standardizálták, vagy van egyáltalán két külön típus. Sőt a T-80U kicsinálása a T-72-es és a T-90-es javára, és a kivénhedt T-80BVM-ekkel szórakozás.
Akarták. Az lett volna a Burlak.
A prototípus ami a képen is van, az Objekt-219A volt, ezt néha T-80A-nak nevezik, épült belöle valami 50 darab ha jól tudom. Ennek a továbbfejlesztése az Objekt-219ASz (Sz = széria), vagyis a T-80U. A legelején ez is Kontakt-1-el épült, akárcsak a T-80UD.A prototípust, az Objekt 219ASz-t látták el a tesztek miatt Kontakt - 1 / 3-assal, de a sorozatgyártott T-80U Kontakt - 5-össel gördült ki.
Igen, mindkettőt tudta használni.Karusszel + toronyhátulosság ? Ez durván bonyolult.
Igen, mindkettőt tudta használni.
Kétlem hogy az a toronyhétkos töltő 30 lőszeres kapacitású lett volna.Én tisztán, külön - külön alkalmaznám a kettőt, nem vegyíteném. Mi szükség van karusszelre, amikor a toronyhátulos autotöltő 30 lőszert tud fogadni, és a karusszelnek is, T-80-as alappal 28 lőszere van ?
Mind a Black Eagle, mind a Barsz technológia demonstrátorok voltak, és azt írták róluk a posztolt újságcikkben, hogy a Hópárduc egy tisztességes, nagyon jó modernizáció, de a Fekete Sas mégis szofisztikáltabb.
Nekem T-80UK / UM-nek tűnik, az Ukrán azonosítási segédlet szerint:
Hát, nem tudom miért tartották meg mindkettőt. Amúgy én sem alkalmaznám a kettőt együtt.Én tisztán, külön - külön alkalmaznám a kettőt, nem vegyíteném. Mi szükség van karusszelre, amikor a toronyhátulos autotöltő 30 lőszert tud fogadni, és a karusszelnek is, T-80-as alappal 28 lőszere van ?
Sajnos mindkettő áldozatául esett a pénztelenségnek, no meg persze az UVZ is rárakott egy lapáttal, ők akkoriban a T-72BA programot erőltették, sajnos sikerrel.Mind a Black Eagle, mind a Barsz technológia demonstrátorok voltak, és azt írták róluk a posztolt újságcikkben, hogy a Hópárduc egy tisztességes, nagyon jó modernizáció, de a Fekete Sas mégis szofisztikáltabb.
Kétlem hogy az a toronyhétkos töltő 30 lőszeres kapacitású lett volna.
a T-72BA programot erőltették, sajnos sikerrel
A sofőr kémlelő nyílása miatt gondolom.
Nem, amiatt mégis revideáltam a kommentemet, mennyire jeleníti meg a viszontválaszt ?
A pirossal bekarikázott az 4 rétegű, nem lehet azonos a mindenhol látható 6 rétegűvel (ha a levegőt nem számoljuk akkor csak 5).
Azt a kombinációt amit a másik képen látszt pirossal bekarikázva azt nem ismerem, főleg, hogy az ERA se jól áll a rajzon.