Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szétnéznek a T-80BVM-ben.
Szerintem a háború végégre az oroszok lekukázzák ott a szovjet vackokat ! Utána meg jön egy "professzionális haderő" ami kicsi és szerződésesekből áll ! Legyen 1 féle tank oszt jó napot mint a jenkiknél vagy izraelnél !Állítólag csak március 15-ig vesztettek az oroszok 62 db T-80U-t. Na most ennek tükrében nézve, szvsz. az oroszoknak már hadrendben tartani sem nagyon éri már meg. Mire véget ér a háború valszeg. alig marad néhány tucat nekik.
Ja, egy újonnan elhagyott darab:
Szerintem a háború végégre az oroszok lekukázzák ott a szovjet vackokat ! Utána meg jön egy "professzionális haderő" ami kicsi és szerződésesekből áll ! Legyen 1 féle tank oszt jó napot mint a jenkiknél vagy izraelnél !
Igen ezt már le is írtam nem1X hogy annak idején Black Eagle kellett volna nyomni a kevés t-90 és a t72 modernizálás helyett ! De nem ez történt !? A T-80U alapú Black Eagle, és a T-80U-M1 Barsz okosabb, mint a T-90A/M-ek.
Valójában semmi nem utal arra, hogy selejtezni akarták alternatív módon az "öregedő" gépeket.
Ez volt baj !Úgy viselnek háborút, hogy az elején beküldi a csapatait,
Szerintem a háború végégre az oroszok lekukázzák ott a szovjet vackokat ! Utána meg jön egy "professzionális haderő" ami kicsi és szerződésesekből áll ! Legyen 1 féle tank oszt jó napot mint a jenkiknél vagy izraelnél !
De ez az eggyetlen módja annak hogy végleg megszabaduljanak ezektől a toronykatapultos izéktől !
A Buk és sz-300 kiszedése után Ha lett volna iylen (lehetőség volt rá ) akkor ezzel kellett volna kezdeni ! Csapásmérő drónokkal!
Szerintem a háború végégre az oroszok lekukázzák ott a szovjet vackokat !
De abban legalább életbe maradszM1 Abramses szereplése után nem láttalak itt sírni, hogy mikor dobják ki végre HH-s nyugati vackokat!
ki nem xarja le azt a fost !Én a törökök Leopárdos
De abban legalább életbe maradsz
Egy ilyenbe meg sok sikert
Minden tankban fel tud robbani a lőszer és meghalni a személyzet. Csak mondom.