Ogretank, egyetlen értelmes hozzászólást nem láttam még tőled, csak a vihogást és a mások lehülyezését, egy igazi troll vagy ! Nem is értem mit keresel itt, és miért is tűrnek meg még a fórumon ...
Tudjátok én csak egy görbe tükör vagyok főleg felétek akik a fotelból , néhány gigányi internetes irományból már harckocsi professzornak érzitek magatokat és itt élitek ki elnyomott személyiségetek összes frusztrációját mindenféle vita kompromisszum nélkül ! Olyan olvtársakat degradáltok le vélt tudásotokkal akik tényleges tudással rendelkeznek , de ez titeket qrvára nem érdekel csak nyomjátok a sódert akkor is amikor nyilvánvalóan hülyeséget írtok , pedig ahhoz kell ám a tudás , hogy meghallgasd és megértsd a másik álláspontját és ha kiderül , hogy az a valóság akkor csak simán fejet hajtotok és elrebegtek egy szimpla igazad van-t ! Nem ti okosabbnak vélitek magatokat az Magyar , az Orosz , Német , Amerikai etc mérnököknél ! Pedig nem tudom ültetek e már igazi tankban? Voltatok a Kubinkán vagy Bovington-ban ? Értem én , hogy fájnak a csipkedéseim de sokunknak fáj a tudásnak álcázott véleményetek és nem a tartalma miatt hanem a gőgös magabiztossággal előadott stílusotok miatt !
Részemről mindketten galamb kategória vagytok és amíg nem ignoráltok és olvashatom a kommentjeiteket addig ha nagyúri mocsárlakó kedvem is úgy hozza reagálni is fogok rá !
Na csá !