Tényleg? Akkor már beszélhet a témáról.
Nem tudtam hogy már gyerekük is van.
Nemrég házasodtak emlékeim szerint.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tényleg? Akkor már beszélhet a témáról.
El tudom képzelni a jelenetet:Egy látens ribanc. A médiában "hölgynek" titulálták .... Hát inkább az előbbi. Egy retek.
Igy van, pont ezért írtam én is. Simán elhiszem, hogy egy angolul esetleg flottul beszélő, magát görögnek kiadó megnyerő pali egy elegáns ruhában fel tud vinni nálunk 10 ből 8 nőt első randi után a lakására...Na ja, konnyu itelkezni.
Igy van, pont ezért írtam én is. Simán elhiszem, hogy egy angolul esetleg flottul beszélő, magát görögnek kiadó megnyerő pali egy elegáns ruhában fel tud vinni nálunk 10 ből 8 nőt első randi után a lakására...
Eddig egyetlen nemi eroszakos esettel talalkoztam. (Korabban meg is irtam itt.) Ott a helyzet pontosan ugyanez volt.El tudom képzelni a jelenetet:
Ennyi idő kellett, hogy rájöjj? Megkérdeztél volna, oszt megmondomSok arabban eltem egy kollegiumben. Hosszu evekbe telt mire megtanultam, hogy 10-bol 7-8 bizony eleg nagy barom.
Az én tapasztalatom 31/29 és fél.Ennyi idő kellett, hogy rájöjj? Megkérdeztél volna, oszt megmondom
Lehet hörögni, hogy rasszizmus, meg mittudoméjn, de az arab, néger, indiai, paki, cigány, zsiráf, az jellemzően cinkes népség és rohadtul vigyázni kell velük.
Itt nem a cég(vezetés) a hibás, hanem a kormány amelyik ezt megengedi. Németországban a 8 óra az 8 óra, az alatt dolgozik, utána a főnöke fel sem hívhatja. Hanem úgy megb*sszák a céget, hogy abból koldul. De amelyik országokban megengedik az alkalmazottak kifacsarását ott megteszik, ugyanúgy, mint ahol megengedik a környezetszennyező termelést, ott nem fognak német / japán standardok szerint környzetet kímélni, mert az drágább. Japán cég ide vagy oda, ha rendesen rászállna a munkaűgy, 10 évre visszamenőleg a heti +8 órát minden alkalmazottnál felszámolnák, az egyéb túlórákat ha néha 12 óráztok, az emiatti bűntetést mert ezt nem szabad, a be nem fizetett adókat és járulékokat ezek után, az egészre a kamatot jó vastagon, akkor legközelebb biztos nem csinálnák meg, mert minimum évi profitjuk rámenne a bűntetésre. Persze lehet ha a cég elhagyná az országot válaszul, de a többinek is figyelmeztetés lenne. Amíg a kormány nem áll a sarkára és az alkalmazottak érdekeit nem védi addig ez lesz. De nem csak nálatok van ez, én is ebben a világban élek.http://www.hirek24.com/bejegyzes/a-tulhajszolt-japan-dolgozok-barhol-el-tudnak-aludni
"A túlhajszolt dolgozók legtöbbször szívinfarktusban vagy agyvérzésben halnak meg"
Én heti 48 órát dolgozok szintén japán cégnél ,Lehet sok pénz ha szexuális életük nulla és minhdenc idejét a munkába öli.
Engem átvett a cég és kifizettek a 20 nap szabadságbóll 14 napot mjad vigyorogtam JJÉÉÉ tehát 2016 -ban 6 nap szabadsággal voltam el és heti 48 órát dolgoztam + néha kötelező 12 órázás
A japánokat meg a németeket úgy el kellet volna pusztítani hogy csak a történelem könyvben léteznének
Africa meg a nagy babagyártó cég akkora baba gyártók hogy már exportra is küldenek belőlük pedig azt kéne leatomozni
http://www.vilaglato.info/a-feher-oslakossag-aranyanak-csokkenesevel-parhuzamosan-zuhan-az-atlagos-iq-szint-europaban/Javareszt egyetertek, de ettol azert bonyolultabb: https://hu.wikipedia.org/wiki/Flynn-effektus
http://www.vilaglato.info/a-feher-oslakossag-aranyanak-csokkenesevel-parhuzamosan-zuhan-az-atlagos-iq-szint-europaban/
http://www.vilaglato.info/a-feher-oslakossag-aranyanak-csokkenesevel-parhuzamosan-zuhan-az-atlagos-iq-szint-europaban/
Én sem találtam meg. A lényeg, hogy más is látja a problémát.Maskepp megfogalmazva: az eredeti tanulmany nelkul ez egy orbitalis csusztatasnak tunik kuruc modra.
Ha 2 ev alatt Europaba koltozne 3-4 millio tajvani, kinai es japan migrans (Trump dolgozik rajta) akkor az egy nagyon picit felfele rantana az europai atlagot. Pedig alig 4-5 pontal intelligensebben csak nalunk, de teljesen termeszetesen lenne, hogy elfogadnank ezt az infot, akar a kurucinfotol is.Maskepp megfogalmazva: az eredeti tanulmany nelkul ez egy orbitalis csusztatasnak tunik kuruc modra.
Az IQ az egy relatív érték, mert a népesség átlaga mindig 100. Ha hülyül a lakosság akkor is 100 marad az átlag. A különbség akkor látszana ha a pontszámokat vetnék össze a régi és az új kitöltők esetén.