A feleségem majdnem a szülőágyon maradt; csak egy gyermekünk lehet.
Gondolod, hogy kellett volna hozzá még örökbe fogadni?
Az egyik sógorom csak a nevére vette a sajátjaik mellé a - már szerencsére ex - neje, maga se tudja kitől született khm. gyermekét.
Láttad az Ómen című filmet? Voltak meleg pillanatok, túlélték...
Ezek után remélem nem rovod fel nekem, hogy mi nem fogadtunk örökbe gyereket a sajátunk mellé a biztos öregkort bebiztosítandó...
Attól az egytől pedig embertelenség lenne elvárni, hogy majd mind a kettőnket tartson el, amikor végképp lerobbanunk, mert lófüttyöt sem fog érni a nyugdíjunk.
De ha szerencséje lesz, akkor remélem hamarabb meghalunk, minthogy istápolnia kéne minket.
Jelenleg nappali tagozatos egyetemistaként teljes állásban dolgozik - s nincs kiszállás a mókuskerékből, mert így lehetett 20 évesen fél év alatt véglegesített státuszú boltvezető helyettes, szeretne maradni a cégnél, s idővel feljebb lépni, de akkor folyamatosan bizonyítania kell, s idővel természetesen kérni fogják a diplomáját is, tehát azt sem hanyagolhatja el.
Nyilván lehetnénk tudatosabbak anyagilag és nem minimálbérért dogoznánk az eü.-ben, s akkor tudnánk támogatni borsodiként a pesti tanulmányait...
...ha a feleségem nem lett volna koraszülött, s bírna két állásban dolgozni, s nem lenne enélkül is hajlamos betegségekre.
Vagy én, aki legutóbb (már írtam erről, bocs) négy hónapig két ember munkáját végeztem vérszállítóként és az idegrendszerem lemerült - előző túlterhelések után most harmadszor.
Jelenleg munkaképtelen vagyok, s sanszosan kell pár hét, netán hónap, hogy újra munkába állhassak anélkül, hogy pl. szívrohamot kockáztassak.
Tudom; Tajgetosz pozitívak vagyunk a párommal; már az tapintatlanság, hogy még élünk...
Evolucionista zsákutca volt, aki kitalálta azt a romantikusan idealista szociális hálót.
Csak akkor ki fogja szállítani neked a vért, amikor minden előzmény nélkül pl. szív, vagy agyi történésed lesz, s ki fogja kitúrni a patkányok között az irattárból a régi eü. irataidat, mert szerencsére olyan régen voltál beteg, hogy az előzményeid még nincsenek digitalizálva? (Fejvakarás)