Kérlek csillapodj le, mint megírtam van idokolt eset a világon. Egy ilyen rendszerben amennyiben bizonyítani tudod, hogy nem volt lehetőséged akkor járna a nyugdíj nem fekete-fehér lenne a rendszer. De az a baj hogy senki se akarja átgondolni vagy már végigolvasni se a másik érvelését a mondat első fele után nekiáll mondani, hogy mekkora szar ötlet, ahelyett hogy végigondolná. Ez a mai ember egyik súlyos hiányossága társadalmi szinten. Ezért tudnak különdöző médiák könnyen manipulálni tömegeket félinformációkkal. Kérlek olvasd át mégegyszer az egészet, és úgy írj mielőtt csípőből elutasítod, mert a nem csinálunk semmit elv szerint marad a régi rendszer aminek a vége a halálig való munka és az árokparton való "megdöglés" a vége a nép 95%-nak.
Újraolvastam a hozzászólásomat, de nem találtam benne sem felkiáltójelet sem magában, sem kérdőjellel. S nem találtam benne sem "őrült", sem karddal hadonászós emojit. Szóval nem gondolom, hogy ettől lejjebb kéne csillapodnom
.
Hármas pontozást inkább láthattál, ami az elgondolkodás jele, elgondolkodtatás szándéka részemről.
Írod; indokolt eset.
Na; ez is lehet necces.
1, A saját példánk. A gyermekünk születése (és páromon életmentő beavatkozás után, aki ekkor 25 éves volt) olyan két évvel - regenerációs időszak - szerettünk volna újabb csemetét (csemetéket).
Emeletes gyermekágyat vettünk...
Bár nem tartozik rád, hidd el szorgalmasok voltunk
, s rendszeresen eljártunk a megfelelő szakorvosokhoz (ugye, mint írtam eü.-ben dolgozunk, tehát az informáltsággal sem volt gondunk).
Minden kivizsgálás, vizsgálat vége az volt, hogy minden rendben, bármikor jöhet az újabb csemete, bár volt egy olyan félmondat, hogy az életmentő beavatkozás okozhatott
elvileg kárt, de a vizsgálatok nem ezt mutatják.
Végül 43 évesen hiszterektómiát kellett végezni a páromon, ennyi, vége a dalnak.
S akkor jön majd a Nyugdíj Megítélő Hatóság, s közli, hogy nesze nektek 3/4 nyugdíj, mert csak egykét akartatok, pedig volt még 16 évetek, biztos tunyák is voltatok; csattan a
75%-os Pecsét! (Felkiáltójel!)
2, Arányaiban egyre több az olyan pár,akiknek nem jön a baba - az én ismeretségi körömben is. Fiatalok, egészségesek, sportolnak stb.
S igen, megint csak a tudomány állása szerint minden rendben, bár lehetnének életrevalóbbak, mozgékonyabbak a kis ge...spermiumok, meg jó lenne, ha nem stresszelnének rajta, meg az fránya stresszes munkahelyi környezet is ugye, meg az a sok vegyi anyag, az a fránya teflon ugye
https://www.sonline.hu/szines/egype...-a-csomagolasa-is-karos-az-egeszsegre-706254/
Meg a vízbe kerülő hormonok és gyógyszermaradványok:
https://www.vgfszaklap.hu/lapszamok/2017/december/4669-hormonok-es-gyogyszermaradvanyok-a-vizeinkben
Erről már nem egyszer beszélgettem - többek között - intézményünk főigazgató helyettesével, egyben szülész-nőgyógyász osztályvezetőjével - is, s nem meglepő módon egyetért a fentekkel.
Ha meg a csajszikkal beszélgetek ; megyei kórházi dolgozóként elég nagy a közvélemény kutatási mintavételi lehetőségem
- (Haubagoi; menj el kórházba dolgozni informatikusnak! Annyi nőd lehet, hogy ihaj, a fizuval meg ne törődj, nem a sok pénzzel lesz a gondod...) - akkor meg az derül ki, hogy a mai srácok nyomik, semmi szexuális kisugárzás, semmi khm. elnézést, kanosság.
Pontosan érzik, sőt tudják a csajok, hogy nem a korosztályuk fordul vissza egy popómustrára, de még szemből sem néznek fel a telefonjukból egy szép dekoltázsra sem, ezeket a magam korabeli negyven feletti vén kujon
C -ok művelik. Rendre megkérdem ezektől a 20-25 közötti csajoktól, hogy az nem gáz, ami szemlegeltetést művelünk rajtuk:
S a válasz az, hogy nem; nekik jólesik, ha kulturáltan műveljük; az a gáz, hogy a korban hozzájuk illő srácok nem művelik, mintha a nagy része brómot szedne...
Amelyik meg nem...
A lányom
mai termése a Tinderről:
1, "...19 éves sportos optimalista vagyok.
Nagyon szeretek csókolózni!! (plusz sok emoji)..."
Ezek után ne csodálkozzatok a lányom reakcióján:
"...
XY király. Legyélt te is olyan, mint XY. Legyél te is optimalista.
..."
2; (Betű hűen)
"...
Nem tudom mit mondhatnék vegyes stílusirányzatom van akit keresek az legyen értelmes enyi
..."
Lányom reakciója:
"...
Egyre jobb ez a nap...
..."
Ebből csak azt akartam kihozni röviden
, hogy """fenyegetőzhet""" itt bárki 25 meg 50% nyugdíjmegvonással a gyermektelenek felé, attól - már szó szerint zsigerből sem - nem lesz több gyerek...
Ez a hajó elment a mai társadalmi, gazdasági, szociális, kommunikációs folyamatokkal (túlkínálat és versenyképtelenségillúzió), plusz kémiai, biokémiai ártalmakkal.
Szerintem.
Nem számoltam meg; volt négynél több a felkiáltójel?