Neked továbbra se jön le.
Ez a réteg leszarja mi lesz a keresztényi 1000éves MOal. Nem nemérdekli, hogy szerinted ez normális gondolkodás e vagy sem. Lefossa. A természetes szelekciót is. És nem érdekli, hogy nem emlékeznek rá 2-3generáción keresztül.
Nagyon nehéz megérteni?
És sokadszorra: Én gyerekes vagyok. btw én is lefosom, hogy 2-3generáció múlva emlékeznek e rám.
Mondjuk ki őszintén. Ez a réteg ugyanúgy élősködik a társadalmon, mint az a réteg, aki 7 porontyot szül a családi pótlékért.
Jöhet itt bárki azzal, hogy dehát neki x milliárdja van a bankban, meg részvényekben és azért a pénzért lesz, aki eltartsa, de ha a teljes társadalom úgy gondolkodna, mint ő, akkor öreg korára a seggét törölhetné ki az x milliárdjával, mert még WC papírt sem tudna rajta venni, hacsak 80 évesen be nem állna a szalag mellé.
Amíg a társadalom elhanyagolható része csinálja ezt addig még nincs probléma, de ha már jelentős része ezt csinálná, akkor már probléma lenne. Lehet persze csodákban hinni, hogyhát majd a robotok fogják majd gyártani a kerekesszékét, de az igazság az, hogy a robotokat is le kell valaki gyártsa.