Igen, végigolvastam ezek után már az egészet amit Petry nyilatkozott, SEMMI offenzív dolgot nem mondott, nem nácult, nem rasszistáskodott, nem köpdöste meg az LMBTQ társadalmat, szimplán nagyon helyesen rámutatott, hogy Gulácsi is aktív sportolóként, válogatottként sokkal jobban tenné ha befogná a pofáját és inkább a focira koncentrálna, pláne hogy szerencsére MÉG itt nálunk a többség valóban nem szereti a szivárványcsaládot, nem ért vele egyet, ha egy mód van rá azt a családot tartjuk valós családnak, hogy Apu-Anyu-Gyerekek.
Erre a Hertha le is írja hogy marha elégedettek a melójával Petrynek, de egy kötsögnek - így TS-el! - tartják mert őszintén beszélt, és mehet a picsába!
Köszönjük szépen liberális nyugat, mely egyre jobban csillog az égen mint egy iránymutatásul, nehogy az ilyen barbár népség mint a Magyar eltévelyedjen!
Hát igen, őszinte leszek mikor olvastam, nekem is valami hasonló csúszott ki mint neked!
Bohócok, Gulácsi jó gyerek mert térdelve elmondja a világképet ami europeér, ugyan ezért a cselekményért Petry csomagoljon!