<blockquote rel="ozymandias">http://index.hu/gazdasag/2015/12/16/csok/
khm.. ezt most mégis hogyan... Persze, nem lesznek csalások, senki nem nyeli be ezeket a pénzeket és az építőipar egycsapásra tiszta lesz.
1 gyerek után semmi, 3 után 10millió. Ha eddig ment a nagyüzemi pulyagyártás a segélyért, na akkor el lehet képzelni mi lesz ezután
Igen, megint nem belőlünk lesz több.
Bár már akkora a baj és akkora területeken, hogy vagy belőlük lesz kevesebb vagy adjuk fel az egészet.</blockquote>
Adott a lehetőség mindenkinek, bőrszíntől függetlenül. Ha kap valaki 10 gurigát + még 10-et 3%-ra mellé nehogy már nem vállal be 3 gyereket illetve az egy- kettő tervezett mellé még egyet... Aki meg nem akar szülni az építsen ahogy tud. Persze biztos meg lesz csavarva a dolog, mint szokott általában de mi tart vissza bárkit attól hogy három gyereket vállaljon mikor ugyanazok a feltételek mint a tesóknál.
Én speciel nem leszek ilyen szerencsés mivel csak bővíteni szeretnék hogy egy harmadik gyerek is elférjen. Ez a sok kedvezmény nekem nem fog járni, talán még az áfa sem. Elég komplikált is lett egy építkezés végigpapírozása és a szocpol sem olyan egyszerű nem beszélve arról hogy én még egy szöget se verhetek be mert nem vagyok építési vállalkozó. Még mindig afelé hajlok hogy feketén húzzam fel úgy egyszerűbb és olcsóbb. Majd egy év múlva meglátom hogy döntök.
magyaridok.hu/belfold/tizmillio-jar-annak-aki-harom-gyermeket-vallal-235729/