Ma elmentem a szokásos havi nagy bevásárlásra, útba ejtettük a Tesco-t , annak ellenére hogy nem kedveljük. A feleségemnek szüksége volt itthonra egy paradicsom passzírozóra , ott meg állítólag volt. Kérdezem a 25 körüli szőke csajt a konyhás részlegen hogy merre van mert már 2x körbejártam a fél üzletet. Mondja hogy a tányérak mögött a polcon. Nézem vagy 5 percig nem látom. Oda hívom, mondom neki mutasd már meg nekem melyik a passzírozó b...meg mert én nem látom. Nézi vagy 2 percig ez a szerencsétlen lánygyerek is, erre kinyögi hogy ő tulajdonképpen nem is tudja hogy mi az a paradicsom passzírozó meg hogy néz ki mert ő nem használ olyat. Mondom neki te nem tudod hogy néz ki egy paradicsom passzírozó? Azt mondja nem. Mondom neki te hol a faxomba nőttél fel a tizediken a fecskefészekbe hogy nem tudod elképzelni milyen egy paradicsompasszírozó? Erre csak vonogatja sértődötten a vállát. És ez egy 25 éves csaj, aki még dolgozik is.
Egy hónappal előtte a parkolóba akasztott ki a rejtett erőforrás. Szó szerint az, csak még nem fedezték fel. Tolom ki a szekeret a boltból, látom 40 körüli tesó cigit lejmol egy padon ülő nőtől. Na mondom az asszonynak ez tuti ide is jön. Jön is vigyorogva, el akarja kezdeni a mondókát de én közbevágok és mondom neki takarodj el a k...a anyádba a f...m se kíváncsi a mondókádra. Jó-jó főnök ne haragudj elmegyek a válasz. Pakolok be a kocsiba, hát látom megint jön vigyorogva, mondom neki már megint mi a f....t akarsz? Főnök én tudom hogy te jó ember vagy, had toljam vissza a kocsit. Mondom neki te, (kb 40 év körüli 175-180cm, 85 kg, teljesen rendben van fizikailag) miért nem mész el dolgozni ha nincs pénzed? Azt mondja nekem van ám munkahelyem csak 56000-et keresek és az kevés. Hát mondom akkor ma miért nem vagy a munkahelyeden? Azt mondja hát azért mert ma szabadságon vagyok. Mondom neki ha kevés a pénzed ott a Luk b....d meg 200m innen miért nem jelentkezel le , minden hülyét felvesznek már. Azt mondja azért mert neki tömegiszonya van. Mondom neki akkor miért a Tesco parkolóban kéregetsz ahol egy halom ember járkál? Erre csak vigyorog, azt mondja főnök ,imádkozom érted mert te belül jó ember vagy , csak had toljam vissza a kocsit. Told vissza b...meg.
Idegtépő. Teljes az elbutulás...