Társadalmi folyamatok

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
9 335
8 518
113
<blockquote rel="papajoe">Mesélj,min múlik?

A tudomány jelenlegi állása szerint homoszexuálisnak születni kell.

</blockquote>

Milyen tudomány?
Komolyan kérdezem. Melyik tudomány az, ami szerint a homoszexualitás kizárólag születési adottság/determináltság.
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
9 335
8 518
113
Én eddig az összes meleget akit ismertem nárcisztikus személyiségnek tartottam. Szerintem a homoszexualitás egy személyiség zavar, semmi értelmét nem látom annak hogy így szülessenek az emberek. Hiszen ha ez genetikai hogyan öröklődött évezredeken keresztül utódok nélkül.

Annak sincs értelme, hogy egy ember butának vagy gyengének szülessen, mégis megtörténik.
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
9 335
8 518
113
Hmm,kereszténység,és homoszexualitás,talán ha nem vették volna el az emberektől a tudást,a nagyfőnökkel való kapcsolatot,s elmondanák a valóságot,nem csak a félelmet gerjesztenék,nem lenne homoszexuális senki.

Igen, a Krisztus előtti idők is arról voltak híresek, hogy akkoriban nem volt semmi buzulás.
 

2ndt

Well-Known Member
2015. július 9.
2 619
1 243
113
2ndt
<blockquote rel="zeal">Szerintem megertettek ok is. :)
Kis idobe telik. Turelem. :)</blockquote>

:DDDDDD
Egyebkent meglepo modon orulok, hogy szoltal; elcsesznem egy fel napomat arra, hogy kommenteljek, mikozben semmi nem valtozna a vegen:))))
 

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 675
2 257
113
A szexuális rendellenességek jellemzően nem genetikai hanem pszichés eredetűek. Sok mindentől függ hogy ki miként viszonyul hozzá van egy csomó a témával foglalkozó könyv.
Amúgy mit kell megérteni, csak hogy ne csesszem én se feleslegesen az időm.
 

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
5 605
14 357
113
<blockquote rel="2ndt"><blockquote rel="papajoe">Mesélj,min múlik?

A tudomány jelenlegi állása szerint homoszexuálisnak születni kell.

</blockquote>

Milyen tudomány?
Komolyan kérdezem. Melyik tudomány az, ami szerint a homoszexualitás kizárólag születési adottság/determináltság.</blockquote>

Nem tudom, a genderszakokon úgy oktatják, hogy majd eldönti, ha 18 éves lesz... Ha ez a CEU-n oktatott etalon, akkor gondolom ez az igaz.
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
26 734
49 865
113
Ma elmentem a szokásos havi nagy bevásárlásra, útba ejtettük a Tesco-t , annak ellenére hogy nem kedveljük. A feleségemnek szüksége volt itthonra egy paradicsom passzírozóra , ott meg állítólag volt. Kérdezem a 25 körüli szőke csajt a konyhás részlegen hogy merre van mert már 2x körbejártam a fél üzletet. Mondja hogy a tányérak mögött a polcon. Nézem vagy 5 percig nem látom. Oda hívom, mondom neki mutasd már meg nekem melyik a passzírozó b...meg mert én nem látom. Nézi vagy 2 percig ez a szerencsétlen lánygyerek is, erre kinyögi hogy ő tulajdonképpen nem is tudja hogy mi az a paradicsom passzírozó meg hogy néz ki mert ő nem használ olyat. Mondom neki te nem tudod hogy néz ki egy paradicsom passzírozó? Azt mondja nem. Mondom neki te hol a faxomba nőttél fel a tizediken a fecskefészekbe hogy nem tudod elképzelni milyen egy paradicsompasszírozó? Erre csak vonogatja sértődötten a vállát. És ez egy 25 éves csaj, aki még dolgozik is.
Egy hónappal előtte a parkolóba akasztott ki a rejtett erőforrás. Szó szerint az, csak még nem fedezték fel. Tolom ki a szekeret a boltból, látom 40 körüli tesó cigit lejmol egy padon ülő nőtől. Na mondom az asszonynak ez tuti ide is jön. Jön is vigyorogva, el akarja kezdeni a mondókát de én közbevágok és mondom neki takarodj el a k...a anyádba a f...m se kíváncsi a mondókádra. Jó-jó főnök ne haragudj elmegyek a válasz. Pakolok be a kocsiba, hát látom megint jön vigyorogva, mondom neki már megint mi a f....t akarsz? Főnök én tudom hogy te jó ember vagy, had toljam vissza a kocsit. Mondom neki te, (kb 40 év körüli 175-180cm, 85 kg, teljesen rendben van fizikailag) miért nem mész el dolgozni ha nincs pénzed? Azt mondja nekem van ám munkahelyem csak 56000-et keresek és az kevés. Hát mondom akkor ma miért nem vagy a munkahelyeden? Azt mondja hát azért mert ma szabadságon vagyok. Mondom neki ha kevés a pénzed ott a Luk b....d meg 200m innen miért nem jelentkezel le , minden hülyét felvesznek már. Azt mondja azért mert neki tömegiszonya van. Mondom neki akkor miért a Tesco parkolóban kéregetsz ahol egy halom ember járkál? Erre csak vigyorog, azt mondja főnök ,imádkozom érted mert te belül jó ember vagy , csak had toljam vissza a kocsit. Told vissza b...meg.
Idegtépő. Teljes az elbutulás...
 
 • Tetszik
Reactions: joker and fip7

beta

Well-Known Member
2011. október 26.
4 844
6 517
113
Lemaradtam valamiről,melyik állatból lett ember? :confused:

Pontosan nem tudni, mert az evolúció úgy működik, hogy ha egy fajból kifejlődik egy fejlettebb, akkor a korábbi emiatt gyakran kihal. Az egyik esélyes állat a Sahelanthropus tchadensis:

S_tchadensis_front_sq_DH.jpg