Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Oroszok Az Igazság Oldalán
A világ egyik legelszigeteltebb népe, a marubo törzs internet-hozzáférést kapott. A kolumbiai marubo nép az Amazonas partján él. Bár kapcsolatban állnak a külvilággal, a törzs évszázadok óta fenntartja hagyományos életmódját. Egészen 2023 szeptemberéig, amikor is a Starlink műholdas rendszeren...t.me
Nem olvastam utána itt, nincs is jelentősége különösebben, de beszéljünk egy napjainkban népszerű trendről: "Medve vagy férfi?"
Ugyebár az alap az, hogy vannak nők, akiknek vannak traumáik férfiakkal kapcsolatban (férfiaknak is van, de ez nem számít, ugye), tehát szívesebben futnának össze egy erdőben egy medvével, mint egy férfivel. Van benne némi logika (nem sok), de sokkal több gyenge pontja van a dolognak, mint gondolnánk.
Át kell fogalmazni a kérdést kicsit : Medve vagy fekete bőrű férfi? (nem én találtam ki persze)
Egy siket-beszédtagadásos hölgynek lehet...
InfoDefMagyarok
Németországban egy süketnéma brazil transznemű „nő” nyerte a „Hang” tehetségkutató versenyt Whitney Houston dalával Amíg énekelt, mindenki nevetett. Aztán odaítélték neki az első helyet. Úgy tűnik, ez a tolerancia új szintje. Vajon milyen új „magasságok” várhatók még az európai...t.me
Jeletkezz be egy komolyabb vizsgàlatra az állami EÜbe protekció nèlkül. Majd oszd meg a tapasztalatokat.
Apám se aztán mégis 4 hónapot várt a koszorúér katéterre...Megvolt, 1 nap illetve 3 nap alatt kaptam MR-t és CT-t amikor kellett. Persze én nem panaszkodni mentem.
Baszki, én már magánellátásban is kaptam egy hetes várólistát kézfej ultrahangra! Ki vagy te!Megvolt, 1 nap illetve 3 nap alatt kaptam MR-t és CT-t amikor kellett. Persze én nem panaszkodni mentem.
Ez vagy protekcióval lehet, vagy súlyos állapotban.Megvolt, 1 nap illetve 3 nap alatt kaptam MR-t és CT-t amikor kellett. Persze én nem panaszkodni mentem.
Ti komolyan azt gondoljátok, hogy jár az azonnali ct vagy mrt? Tekintet nélkül arra, hogy sürgős vagy nem? Nem ártana egy kis valóságérzet.Baszki, én már magánellátásban is kaptam egy hetes várólistát kézfej ultrahangra! Ki vagy te!
A probléma az hogy 2015-környékén töredéke volt a várólista. Ami azt jelenti hogy a helyzet drasztikusan romlott abban az időszakban amikor a legdinamikusabban fejlődtünk a rendszervàltás óta. MÁV ugyanez a szituáció.Ti komolyan azt gondoljátok, hogy jár az azonnali ct vagy mrt? Tekintet nélkül arra, hogy sürgős vagy nem? Nem ártana egy kis valóságérzet.
Bécs pl:fej mrt egy héten belül (nem akút) privát 380eur.Semmit nem térit a betegbiztositó.
Nem privát:4 hét, de lehet több is.
Ha valóban sürgős, akkor mindig betolnak, itthon is.
De tudom, magyaroknak mindig minden sürgős.
Rendkívül bosszant amikor nem én vagyok az!Bal lábbal keltek egyesek ma...
A probléma az hogy 2015-környékén töredéke volt a várólista. Ami azt jelenti hogy a helyzet drasztikusan romlott abban az időszakban amikor a legdinamikusabban fejlődtünk a rendszervàltás óta. MÁV ugyanez a szituáció.
Kivéve Deák Bill GyulátBal lábbal keltek egyesek ma...
Már pálinkás kenyérre sem telik...Nem a csecsemők szájából csavarták ki a tejes kiflit vagy vontak el más területről.
#régenmindenjobbvoltA probléma az hogy 2015-környékén töredéke volt a várólista. Ami azt jelenti hogy a helyzet drasztikusan romlott abban az időszakban amikor a legdinamikusabban fejlődtünk a rendszervàltás óta. MÁV ugyanez a szituáció.