Miközben az iszlám világ népességét növeli, Európa őslakos lakossága gyorsan kihal. Ezt nem utolsósorban segíti elő a gyermekkori destruktív indoktrináció.
vk.com
A helyzet valójában az, hogy a gyerekek a Rijksmuseum applikációjával ügyködnek éppen, ami (amellett, hogy tárlatvezetést is tart) az addig látottak-hallottak után feladatsort generál az egybegyűlteknek.Ez a jelenlegi helyzet:
![]()
Mennyire lehet hülye valaki?Type-C?
![]()
180 milliót fizetett egy érdi házért egy vállalkozó, de az előző tulajdonosok nem hajlandóak kiköltözni | 24.hu
Még baltával is megkergették.24.hu

Végülis minek az? Olvassa el a tájékoztatót a szerencsétlen hülye vevő, hogy akkor az most amit venni akar (vagy megvett) használ neki vagy nem. Ha meg gyógyszer érzéken, hát így járt a gyógyszerész nem vette fel a telefont istenkém van ilyen.....Na, májustól nem kell gyógyszerész a patikába:
![]()
Tényleg meglépte a kormány: májustól az se baj, ha nincs gyógyszerész a kis patikákban
Májustól elég lesz, ha telefonon adnak tanácsot.hvg.hu
Akkor viszont mi értelme is volt betiltani a gyógyszerek házhozrendelését?Végülis minek az? Olvassa el a tájékoztatót a szerencsétlen hülye vevő, hogy akkor az most amit venni akar (vagy megvett) használ neki vagy nem. Ha meg gyógyszer érzéken, hát így járt a gyógyszerész nem vette fel a telefont istenkém van ilyen.....
Mit tudom én, azt sem tudtam, hogy házhoz is lehetett szállíttatniAkkor viszont mi értelme is volt betiltani a gyógyszerek házhozrendelését?

Igen.Californiai társadalmi folyamat....Videó
www.facebook.com
Itt is megtehetné, ez a gyík?
Californiai társadalmi folyamat.... Itt is megtehetné, ez a gyík?Videó
www.facebook.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..