Társadalmi folyamatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 184
59 985
113

Nekem nem.
Viszont sok olyan videó klip van még , amit nem tárgyalt a videó.
Rihanna - Umbrella, Katy Perry- Dark Horse pl. És azok ismertebbek.
Sőt kb. ezen énekes majd minden munkája ilyen. Rihanna egyik klipjében a háttérben újság hírek futnak, amelyben az van kiírva, hogy ő az illuminátus hercegnő XD (S&M klip)

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 184
59 985
113
Téma: A videóklippekben megjelenő sátánizmus:

Egy rövidebb elemzés ugyan arról:

Szerintem lehet vitatkozni a szimbólumok jelentésén, vagy, hogy mi célja van ennek az egésznek. Mert nem tudom.
Azt sem hiszem, hogy agymosásra alkalmas ez a hülyeség.
Viszont az tény, hogy bizony ezek a szimbólumok ott vannak mindenhol. Ez meg nem véletlen.
És innentől kezdve meg érdekelne mi a francért van ez? o_O

ronis

Well-Known Member
2022. március 23.
243
1 432
93
Ebben a videóban szépen benne van, hogy a WEF célja a totális diktatúra, és az is, hogyan tervezik megvalósítani:
valami biztos hogy fut már a háttérben sokan megfigyeltük már beszélünk valamiröl 2 perc mulva a félcbuk bead egy olyan receptet, vagy a témába vágó cikket, és ez sokszor előfordult már ugy is hogy a telefonok nincsenek a közelben, ,
lehet már most is duracellek vagyunk? Neo itt vagy??? ;) ;)

jahh a fém sütis doboz csodákra képes.. ;)

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 792
17 584
113
Ennek a doksifilmnek a végén van az a sok helyen kivágott beszélgetés a gyarmatosításról a kínai csávó meg a néger csávó között.

• Tetszik
Reactions: merleg and fip7

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 656
13 883
113
Ha már összeesküvéses napot tartunk. A "Ki az árnyékból" című alkotást ajánlanám figyelmetekbe:

handsmaid-tale-episode-meme-728x728.jpg

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 762
26 147
113
Nekem nem.
Viszont sok olyan videó klip van még , amit nem tárgyalt a videó.
Rihanna - Umbrella, Katy Perry- Dark Horse pl. És azok ismertebbek.
Sőt kb. ezen énekes majd minden munkája ilyen. Rihanna egyik klipjében a háttérben újság hírek futnak, amelyben az van kiírva, hogy ő az illuminátus hercegnő XD (S&M klip)
PPP-PirosPirulaProjekt, érdekes kis csatorna, főleg "Az Üzenet" 6 részes kis elemzései:

Médiavadász ramstein elemzés is megérhet egy misét:

• Tetszik
Reactions: Kim Philby and fip7

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 184
59 985
113
PPP-PirosPirulaProjekt, érdekes kis csatorna, főleg "Az Üzenet" 6 részes kis elemzései:

Közben rájöttem, hogy annak idején néztem pár videójukat, de nekem a reklámos erőltetetnek tűnt.
Viszont ez nagyon érdekes volt, interiú a sátánista egyház alapítójával:
Érdemes végig követni a logikáját. Viszont nem viszi teljesen végig. Vagyis ha mindenki azt csinál amit csak akar, és ami hatalmában áll, azonnal szétesik a civilizáció és annak minden vívmánya. Gyakorlatilag mindenki az ellenséged lesz. Nem létezik barátság, csak pillanatnyi érdek stb... Elég cudar világ ez. És fejlődés képtelen. Kb. vissza az őskorba.

Status
Not open for further replies.