<i>12 db-ot terveztek azt hiszem….</i>
Nem, ötöt. Harcképeség szempontjából meg kinemszarja le kategória, hogy mit terveztek. Az a lényeg, hogy mennyi volt...
<i>Baszki a Kirovokon 96 db SZ-300PMU lérak van a tor rendszer 192 db rakétája mellett,ezen kívül 44 db 9K33 Osza is ott van,ez számszerűen és abszolút értékben is több mint egy Tico fegyverzete!</i>
Ezek a '80-as években is rajta voltak mind...? Én úgy tudom, hogy nem. A forgótáras kép ugyanis nem azonos a '80-as évek beli képeken látható indítókkal...
A célcsatornák száma? Hát az újratöltési idő? Mert azt láttuk, hogy egyszerre indításra készen ennek töredéke volt és az újratöltés problémás a Sz-300 navalizált változatából.
A felsorolt renszerek egy része kis hatótávolságú, tehát mikor közel ér a sok rakéta, akkor igen limitát idő van dolgozni. Ezen felül a Harpoon nem egy nagy KSR-5 valami, még ha lassú is ahhoz képest.
Mikor lesz már végre az, hogy minimálisan számbaveszed tisztességesen a változókat...?
Én pl. igen jóindulatú voltam, mert a potenciális B-52 támadó gépeket nem is vettem számításba - pedig azon van aztán mennyiség - mert tudtommal azokon is volt megfelelő AS fegyverzet a célhoz. Pl. Tomahawk vagy Harpoon. Az utóbbi azért veszélyes, mert közel kell menni, de az előbbivel nem... Az utóbbiból a szárnyak alá mehet 6-os rackre...
http://www.fas.org/man/dod-101/sys/smart/agm84d.jpg
Ez bevallom nem tudom, hogy ez mennyire volt valós képesség, de a lehetőség elvileg adott.