TR-85M1 (Románia)

Elvileg az első Piranhak már idén megérkeznek. https://mno.hu/kulfold/pancelozott-csapatszallitokat-vasarol-romania-2439740
SAUR 3 csúszhat az MTU+RENK kombó miatt.

De ezek a projektekből már év végén látszani fog, hogy tényleg, PAC-3, HIMARS... nál hiába is van aláírt szerződés vagy fizetés az nem egy év mire megjön, rendszerbe áll.

hamár tervek: Jók a tervben lév célok mögé rendelt forrás összehasonlítása. Románia Zrinyi 20126ho hasonló időtávban 9.8b$ szám beszerzésekre. MO 0.3b$.
A saur 3 fel lett függesztve úgy tudom.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Hát nem is tudom. Én azt a projekt felfüggesztést rongyrázásnak nézzem. Ha erre képesek voltak akkor még többet is ki tudnak belőle hozni. Nem beszélve az árról. Egy két év és nyomni fogják ezt mint a Piranhjákat. Pénz beszél. Kutya ugat.

Hát nem is tudom. Én azt a projekt felfüggesztést rongyrázásnak nézzem. Ha erre képesek voltak akkor még többet is ki tudnak belőle hozni. Nem beszélve az árról. Egy két év és nyomni fogják ezt mint a Piranhjákat. Pénz beszél. Kutya ugat.
Szerintem a licenszgyártásnál megszerzett technolgiával ujratervezve visszatérnek majd a Saur programra.Hk szempontbol érdekessebb,hogy a TR125 mintapéldány szintig jutott,a TR2000 meg jegelve van.Azt gyanitom,hogy a megszerzett technológiával felmelegitik a hk programot.Addig meg kihúzzák a TR85M pofozgatásával.

• Tetszik
Reactions: tonyo
Szerintem a licenszgyártásnál megszerzett technolgiával ujratervezve visszatérnek majd a Saur programra.Hk szempontbol érdekessebb,hogy a TR125 mintapéldány szintig jutott,a TR2000 meg jegelve van.Azt gyanitom,hogy a megszerzett technológiával felmelegitik a hk programot.Addig meg kihúzzák a TR85M pofozgatásával.
Ránézésre nem olyan rosz ez a Saur. Licenszbe talán mi is megszerezhetnénk,biztos kellene még pofozgatni. Viszont árban jóval kedvezőbb lenne?? Az első szériás BTR-80 ak helyet jó lenne. Lényegében ez is BTR vonalra épül. Az A szériás BTR helyébe meg jöhetne valami Patria alapú moduláris apc.
Gondolom a sok mellékes nyomta meg az árt a Saurnál.

Ránézésre nem olyan rosz ez a Saur. Licenszbe talán mi is megszerezhetnénk,biztos kellene még pofozgatni. Viszont árban jóval kedvezőbb lenne?? Az első szériás BTR-80 ak helyet jó lenne. Lényegében ez is BTR vonalra épül. Az A szériás BTR helyébe meg jöhetne valami Patria alapú moduláris apc.
MI a f.....ak? A románok is inkább licengyártanak egy bejáratott többszörös harcértékű típust mint egy elavult alapkoncepciójú vasbödönt.

Inkább a hamvábaholt PSZH-2 megfelelője.BTR87 az orosz párja,ami viszont már nem a BTR60 vonala.Azt a szintet el is éri,de egy jobban védett és úszképes járgányt akarnak.Én úgy tudom,hiányzik hozzá a korszerű rétegelt páncélzat technolgiája,a hengerelt lemezekből nem tudták a kivánt védelmi szintet hozni,úszképes kivitelben.Ha megszerzik a páncélzat technológiát,szerintem visszatérnek a témára.

• Tetszik
Reactions: tonyo and krisss
De hát ez egy lengyel-cseszlovák OT-64 kb. 60 évvel később.... :eek:

tumblr_nje0vgA8yF1tj31v2o1_1280.jpg

c44b4bea13249a8ea85eb56f221a9985.jpg