UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

Van a gravitációs lencse is, amit el tudok képzelni.

De azt valahogy nem tudom magamban összelegózni, hogy ugrálok a Földön egyhelyben, az hogy nézne ki azon a szimuláción, mint amikor a gumiasztalon besüppedt Föld körbegurul a Nap körül.

Ott a Föld középpontja felé függőlegesen lejt a "gumifal". :)

Biztos bonyira fogalmaztam. :D

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ugyanis nem azért nem utazhatunk az időbe visszafelé mert ilyen-olyan paradoxon lép fel, hanem mert a téridő -ahogy a videó jól elmagyarázza, folyamatos mozgásban van, és nem csak egy képzeletbeli negyedik dimenzióban, hanem pont, hogy a mi háromdimenziónkban!

Pedig a kauzalítás is fontos ok ellene.

Ami a téridő görbületét illeti, jelen ismereteink szerint csak a nagytömegű testek képesek elhajlítani, és nincs olyan, hogy összenyomjuk, ilyenformán az sincs, hogy kisimítjuk. Arra még végképp nincs bionyíték, hogy bármi kitérítené téridő görbületét a "masik" irányba.

Pontosan. Jelen ismereteink szerint. Lehet 100 év múlva változik, ki tudja....
(Elég csak arra gondolni milyen volt az atommodel egykor és most, milyen volt a fizika a relativitás elmélet előtt stb...)

Pedig a kauzalítás is fontos ok ellene.
Paradoxon alatt azt értjük, amikor igaz vagy igaznak tűnő állításokból ellentmondásra vagy a józan észnek ellentmondó dologra jutunk.

A mi paradoxununk alapeset állítása ugye az, hogy vissza utazunk a mútba, ez pedig nem több mint egy teória, ilyenformán az ebből levont következtetès/ellentmondás sem több mint egy jólhangzó logikai bukfenc.

Nem a paradoxon miatt nem tudunk visszautazni, hanem mert nem tudjuk visszaforgatni az univerzumot a benne lévő galaxisokkal, napokkal, stb!

Vékony Bob.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Itt lehet az egyik haverját boncolják szerencsétlennek.

Érdekes fények San Diego-ban:

What were those mysterious lights seen across San Diego?​

• Tetszik
Reactions: jani22 and fip7
7a338bcbf63eaec60122a2275fb78065349f1d37.jpg

Number of reported UFO sightings in Italy, 2017-2021.

Nem hiszem, hogy UFO volt amit láttam, de nem tudom, hogy mi. 21 óra pár perckor 2 db nem pulzáló csak fehér fényű valamit láttam keleti irányban elhaladni. Valakinek tippje? Repülő, de annak nem egyszínű vagy mégis? Esetleg műhold?

• Tetszik
Reactions: jani22
Nem hiszem, hogy UFO volt amit láttam, de nem tudom, hogy mi. 21 óra pár perckor 2 db nem pulzáló csak fehér fényű valamit láttam keleti irányban elhaladni. Valakinek tippje? Repülő, de annak nem egyszínű vagy mégis? Esetleg műhold?
A repülő az villogni szokott. Műhold elképzelhető, de azok lassan szoktak haladni. Milyen gyorsan ment a két tárgy?

• Tetszik
Reactions: jani22
Saccra utasszállítónál gyorsabban. 2 volt, egymás után. Flightradaron semmilyen repülő nem volt ott.
Van folyamatos erős fehér fény minden repülőgépen, és a Flightradaron közel sem jelenik meg minden gép.

cessna-landinglights-boombema-900x.webp