UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

A képeken a szemetelő ember hagyatéka és az agyunk asszociáló képessége jelenik meg. :)

Mindenesetre a piros ellipszissel jelölt "kanál" jól mutat. A bányabejáratos ajtóról is kiderült, hogy kb. 30 cm-es. A fantáziánk a megszokottakból indul ki.

Mindenesetre kizártnak tartom, hogy a világegyetem gáz- és porfelhőinek sötét bugyraiban csak úgy kialakuljon pl. egy piros színű, benzinmeghajtásos F1-es versenyautó. :D

Pedig van rá példa, csak kell hozzá 5-10(+) milliárd év, és "Természet" nevű nagy játékos!

...a Föld! ;) + :D

Viszont sietni kell megnézni (...UFO-k figyelem), hogy sikerüljö elkapni ezt rövid időszakot, mielőtt a véletlen, vagy önmagunk miatt követjük a dínókat és elhagyjuk a "szinpadot"!

.

.

• Tetszik
Reactions: jani22
Érdekes téma. A katonai UFO akták mindig is érdekeltek, de szerintem nálunk ezt sem vették komolyan, ahogyan semmit sem.
Épp elmondja, hogy nagyon komolyan vették:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Épp elmondja, hogy nagyon komolyan vették:

Megnéztem a videót. A titoktartást vették komolyan nem az eseteket...
Betegesen titkosítás mániás a magyar honvédség.
De nem azért , hogy az ellenséget megtévesszék ( az úgyis tud mindent) hanem, hogy az állampolgárok és a döntéshozók ne tudják, hogy milyen fos minden.
Így volt ez már akkoriban is, és ma is.

Eljött a végítélet napja Ausztráliában?

FYCB5UTUIAAAIx0

Ja, nem! De azért megtesznek az emberek 1-2 dolgot. :eek:

• Tetszik
Reactions: merleg and fip7
Nagyon szeret beszélni és a linkelt időpont előtt is bőven beszélt a jelzett témában. Talán ettől az időponttól mond legtöbbet. :)

Kiss László: Hol van mindenki? A Fermi-paradoxonról és a földönkívüli élet lehetőségeiről​

Egy nagyon fontos dolog, nehogy már elsüllyedjen az idők végtelen óceánjában. :D

20171218oumuamua1.jpg

Hogy kell kimondani a 'Oumuamua-t. :)

Idegeneket ábrázoló barlang rajzok:

• Tetszik
Reactions: merleg
Az első kettő nem túl erős sztori, de a másik 3 érdekes.
Az elhangzottak alapján gonosz kis g*cik ezek :confused:

Igen, különösen az utolsó előtti tűnik elég erősnek. A radar, a csonkítás ami alátámasztja a szemtanú hitelességét elég, hihetővé teszik az esetet, pláne, hogy az US. Army-ról van szó.

Igen, különösen az utolsó előtti tűnik elég erősnek. A radar, a csonkítás ami alátámasztja a szemtanú hitelességét elég, hihetővé teszik az esetet, pláne, hogy az US. Army-ról van szó.

Számomra az a megdöbbentő, hogy ezek ilyen kis gonosz és kegyetlen lények. Jó mondjuk eddig se hittem őket béke párti hippinek...
Az egyik kedvenc filmem a témában:
A film itt meg is nézhető:

• Tetszik
Reactions: merleg
Számomra az a megdöbbentő, hogy ezek ilyen kis gonosz és kegyetlen lények. Jó mondjuk eddig se hittem őket béke párti hippinek...

Sajnos a farkastörvények valószínűleg nem csak a mi bolygónkon érvényesek...
Az egyik kedvenc filmem a témában:
A film itt meg is nézhető:

Köszönöm, ezt nem is láttam még, megnézem.