Vagy egy rosszul elsikerült tesztrepülése valami szupertitkos játékszernek, vagy közreakciót mérték, hogy mennyire pánikolnak / beszéd tárgya, vagy akár földönkívüliek, de semmiképp nem is A-10-es Warthog-ok.
Tessék? VAGY EZ AZ AZ? Azt hittem minden kétséget kizáróan tudod mi!
Na jó, nem akarok ezen lovagolni, nyilván te is belátod, elhamarkodottan ilyen kijelentéseket tenni nem a leg bölcsebb.
Van az észleléshez egy debunk cikk, nem kell azt se készpénznek venni, de arra konklúziórá vezet amit te is megállapítottal; ez vagy az...
In this week’s eSkeptic, Tony Ortega debunks the Phoenix Lights: the mysterious “vee” configuration that people reported seeing flying over the state of Arizona in March 1997.
www.skeptic.com
Én tovább megyek; szerintem is ez vagy az de nem élienek!
Alapvetőén szkeptikus vagyok az éjszaka világító élien ürhajós felvételekke/teoriakkal ugyanis ellentmegy a józan észnek és minden logikának.
Amellett, hogy az északai fények könnyen torzitva jelennekeg a nem éjszakai felvételre kitalált optikákon keresztül, a sötét háttér miatt nincs mélység érzékelés, vagy nincs viszonyítási pont, így a fèny irányát, sebességét vagy akár csak a kibocsájtó méretère nehéz közelítö becslést adni.
De mindezek mellett még ott az orbitális logikai ellentmondás miszerint; ha nem a UAP, nem prank és nem a "miénk" tehát élien űrhajók/drónok, mi a búbánatos ménykű haragjáért világítanak?
Itt egy csillagközi utazásra képes nálunknál fejlettebb faj eszköze, ami hiperszuper de fényshow bemutatót tart... Miért? Totál értelmetlen és logikátlan.
Amikor ismeretlen/ellenseges területre küldünk felderítő gépet vagy bármilyen technikát, igyekszünk azt minél jobban elrejteni, árnyékolni. Még egy jól páncélozott-fegyvezett eszköz se fog fényshowt csinálni, mert hülyeség!
A természetben a mélytengerek totális sötetjeben jellemzően a ragadozók használnak fényt csalikén! De a szentjános bogár is csak azért világít, hogy felhívja magára a figyelmet, mert szexelni akar.
A fenti esetben tehát az élienek miért csinálnák a fényshowt? Csali és Vagy Szex felhívás? Persze nem zárható ki a 3.típusú beszámolókból egyik sem, de én ebben végképp nem látok semmi értelmet.