Sajnos a farkastörvények valószínűleg nem csak a mi bolygónkon érvényesek...
Valószínűleg mindenhol a csúcsragadozók uralják a környezetüket és ők jutnak ki a világűrbe is. Ez nem sok jót jelent nekünk....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sajnos a farkastörvények valószínűleg nem csak a mi bolygónkon érvényesek...
Van az emberiségban potenciál a könyörtelenségre is, láthatjuk nap mint nap, kérdés, hogy hol állunk a felődésben a potenciális vetélytársakhoz képest. Szerintem potenciál van bennünk mind kompetitív, mind kooperatív kapcsolatokban érvényesülni, ha nincs akkora szakadék a fejlettségben, hogy leradírozzanak minket az első lépésnél.Valószínűleg mindenhol a csúcsragadozók uralják a környezetüket és ők jutnak ki a világűrbe is. Ez nem sok jót jelent nekünk....
Van az emberiségban potenciál a könyörtelenségre is, láthatjuk nap mint nap, kérdés, hogy hol állunk a felődésben a potenciális vetélytársakhoz képest. Szerintem potenciál van bennünk mind kompetitív, mind kooperatív kapcsolatokban érvényesülni, ha nincs akkora szakadék a fejlettségben, hogy leradírozzanak minket az első lépésnél.
Valamiért eljuthattunk ide, tehát lehet esélyünk, de lehet, hogy csak azért, mert egyelőre nem ütjük meg az ingerküszöbük, pár eltéved hajó itt játszott kicsit, és annyi.Az a baj, hogy szerintem óriási fejlettség béli különbség van köztünk.
Ha hitelesek a több ezer éves barlangrajzok/leírások az idegenekről akkor elképesztő a szakadék technológiailag.
Ők már akkor csillagközi utazásban nyomták amikor mi elkezdtük a falusi földművelő életett.
Ez alapján akár több tízezer évvel fejlettebbek nálunk.
Már ha csak egy fajról van szó, hiszen több féle de egybevágó leírás is létezik.
Lehet, hogy csak azért létezik még az emberiség, mert olyan messze vagyunk tőlük, hogy bőven kiesünk az akciorádiuszukból.
Ki tudja...
Valamiért eljuthattunk ide, tehát lehet esélyünk, de lehet, hogy csak azért, mert egyelőre nem ütjük meg az ingerküszöbük, pár eltéved hajó itt játszott kicsit, és annyi.
A bolygó nyersanyagai nem hiszem, hogy értéket képviselnének, könyebben hozzá lehet az ürből jutni a legtöbb elemhez. Az életformák, illetve a kultúra, intelligencia lehet érdekes esetleg, de vizet vagy utánt egy csillagközi utazásra képes civilizáció tud könnyebben szerezni, mint az öslakosok basztatása árán.
És a "paleasztronómia" és rokon témák (OOPArt, stb.) alapján nem kizárt, hogy párszor már meg is történt ez, mert van 1-2 erősebb kutya, aki időben odaért, a többieket (minket is, akár már többször fajunk története alatt) lenyomva tartja.Abban én sem hiszek, hogy egy csillagközi utazásra képes fajnak kellenének az erőforrásaink, miközben tele van erőforrással a világmindenség.
Szerintem csak tanulmányozni járnak ide minket, biológiai kísérleteket végeznek, megfigyelnek stb....
Ha majd gondot okoznánk nekik csak küldenek egy vírust aztán végünk. Nem hiszem, hogy ide jönnének lövöldözni. Kapunk egy brutál vírust aztán vissza raknak vele minket a kezdőpontra.
Megnéztem, egész jó földönkívülis blair witch projeckt kamudokumentumfilm.Számomra az a megdöbbentő, hogy ezek ilyen kis gonosz és kegyetlen lények. Jó mondjuk eddig se hittem őket béke párti hippinek...
Az egyik kedvenc filmem a témában:
A film itt meg is nézhető:
Negyedik típusú találkozások (2009)
A(z) "Negyedik típusú találkozások (2009)" című videót "civis72" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 35836 alkalommal nézték meg.videa.hu
És a "paleasztronómia" és rokon témák (OOPArt, stb.) alapján nem kizárt, hogy párszor már meg is történt ez, mert van 1-2 erősebb kutya, aki időben odaért, a többieket (minket is, akár már többször fajunk története alatt) lenyomva tartja.
(szerintem a téma rajongói az oksági viszonyokat sokszor elég lazán kezelik, meg sok túlzásba esnek, logikai bakugrásokat követnek el, de legalábbis elgondolkodtató tud lennei pár lelet ettől még. Most ne kezdjük a piramisos szálat újra pl.)
Én ezt akkor láttam amikor megjelent, oda meg vissza voltam tőle. Nagyon jó kis horrorMegnéztem, egész jó földönkívülis blair witch projeckt kamudokumentumfilm.
Számomra az a megdöbbentő, hogy ezek ilyen kis gonosz és kegyetlen lények. Jó mondjuk eddig se hittem őket béke párti hippinek...
Az egyik kedvenc filmem a témában:
A film itt meg is nézhető:
Negyedik típusú találkozások (2009)
A(z) "Negyedik típusú találkozások (2009)" című videót "civis72" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 35836 alkalommal nézték meg.videa.hu
"A 2023-as pénzügyi év hírszerzési engedélyezési törvényének, az Amerika titkos szolgálatait szabályozó költségvetésnek a kiegészítéseként szolgáló jelentés mélyén elásva a Kongresszus két megdöbbentő állítást fogalmazott meg. Az első az, hogy „az Egyesült Államok nemzetbiztonságát fenyegető, tartományokon átívelő transzmedium fenyegetések exponenciálisan növekednek”. A második az, hogy különbséget akar tenni az emberi eredetű UFO-k és azok között, amelyek nem: „Az ideiglenes nem tulajdonított tárgyakat, vagy azokat, amelyeket az elemzés után egyértelműen ember alkottaként azonosítanak, átadják a megfelelő irodáknak, és nem szabad figyelembe venni. az azonosítatlan repülőgép-tenger alatti jelenségek definíciója szerint” – áll a dokumentumban.Tegnap megnéztem. Az elején a megtévesztéstől eltekintve ahol azt mondják eredeti felvételeket használnak fel, a filmet érdemes volt megnézni, köszönöm.
---------------------
„Tévedés ne essék: az, hogy az amerikai kormányzat egyik ága azt sugallja, hogy az UFO-k nem emberi eredetűek, kirobbanóan fontos fejlemény.”
Az amerikai kongresszus elismerte, hogy nem minden UFO emberi eredetű, a fenyegetés pedig exponenciálisan növekszik
A 2023-as évre benyújtott Hírszerzési felhatalmazásról szóló törvény egyik csatolmányában igencsak érdekes utalások olvashatóak az azonosítatlan repülő tárgyakkal kapcsolatosan.raketa.hu
Nem felmentést adva a mindent tagadóknak, de én bizonyos mértékig megértem.Amúgy tényleg érdekes, hogy kezd átszakadni az a konok és amúgy értelmetlen tagadás UFO ügyben.
Ott vannak például a Hessdalen-i fények, amiket most sem értünk teljesen, viszont évtizedekig hülyének néztek miattuk egy komplett települést.
Mindezt úgy, hogy sokáig senki sem vette a fáradtságot ahhoz, hogy megnézze egyáltalan van-e ott valami.
Aztán kiderült, hogy nagy eséllyel légköri+földtani jelenség, és teljesen valós.
Ennek ellenére a fórumon is megvoltak az eset valódiságát letagadó fotelszakértők itt is XD
Gömb villám ugyan ez a műsor volt több száz évig. Ott is mindenkit hülyének néztek aki látott ilyet, ma már "megtűrt" tudományos álláspont a létezése.
Számomra mindig elképesztő, hogy az önmagát nyitottnak hírdető tudományos közösség sok szempontból dogmatikusabb, mint néhány egyház
Most azt látjuk, hogy az UFO kérdés is szép lassan elkezdi megtörni őket. Pedig olyan 70 éve azt nyomják, hogyha láttál valamit/tapasztaltál valamit akkor te hülye vagy és/vagy halucinálsz. Esetleg szenzáció hajhász vagy és hazudsz is
Persze ők tévedhetetlenek és nagyon okosak és mindent is tudnak ám... és pont ez a legnagyobb bajom az egész bagázzsal.
Valójában elképesztően sok mindent nem tudunk még a világról. Jó lenne ha kicsit nyitottabban állnának a dolgokhoz , és a beteges tagadás helyet elkezdenének végre "nyomozni" ezekben az UFO ügyekben.
Ne azt találgassák ki folyton, hogy miért nem működik az adott dolog, és ezért miért a megfigyelők a hülyék, hanem inkább azon rugózzanak, hogy mégis , hogy működhetnek ezek a jelenségek.
Szerintem.
És szerintem nincs konok tagadás UFO ügyben. UFOk vannak senki se tagadja...
Az itt repkedő élienek már más lapra tartozik.
És szerintem nincs konok tagadás UFO ügyben. UFOk vannak senki se tagadja... Az itt repkedő élienek már más lapra tartozik.
Tènyleg nem kioktatásként, de ha valami konkrétumot elemzünk, a pontos szóhasználat nagyon fontos, hogy értsük egymást!Pedig vannak felvételek, amiket eléggé kétséget kizáróak, csak az állam próbálja tagadni a nyilvánvalót, és ilyenkor is miért hitkérdés az egész ?
Nem tudom volt-e, nekem egyik kedvenc, és elsőosztályú, és közhiteles esetem az 1997-es Phoenix-i fény:
Ha nincs, akkor nem biztos, hogy kiderül. Túl nagy az univerzum, hogy valaminek a nemlétét bizonyítani tudjuk.(Szerinted nincs, én úgy gondolom van. Majd kiderül egyszer)
Erről eddig nem hallottam. Gömbök az égből: