UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

PPE

Well-Known Member
2019. február 8.
462
2 223
93
Mit lehet tudni az utóbbi ~2hétben TÖMEGES azonosítatlan drón & UFO észelésekről az angol és amcsi katonai bázisok környezetében?

Hallom már-már itt ott csaknem légicsatát is sikerült produkálni, ám a cucc valahogy nem akart leesni :)

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 509
20 821
113
Mit lehet tudni az utóbbi ~2hétben TÖMEGES azonosítatlan drón & UFO észelésekről az angol és amcsi katonai bázisok környezetében?

Hallom már-már itt ott csaknem légicsatát is sikerült produkálni, ám a cucc valahogy nem akart leesni :)
Ilyen nagyívű állításokhoz valami forrást is illene adni...

• Tetszik
Reactions: honved

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 720
17 509
113
Ilyen nagyívű állításokhoz valami forrást is illene adni...
Kicsit nézelődtem, milyen UFO megy most a szoc-médiàban..

Több fény jelenséget is rögzitettek;
Az egyik Washington felett, több fénypont
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
-ez jobbára zárt légtér, de ugye az elnök helikoptere meg kísérete használja. Itt is erről van szó, gyakori visszatérő jelenség.

Valamivel talán érdekesebb a Észak Karolinai;
Itt kicsit zàrójelbe teszi a dolgot, hogy a "iwanttobelieve715" TikTok felhasználó "rögzítette" az eseményt.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 720
17 509
113
Aztán Manchester Reptéri gömb:
Ez elég egyértelmű szerintem..

Ugyancsak britt felvétel;
-még szerencse, hogy az UFO itt használt villogó helyzet jelző fényt.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 720
17 509
113
Kicsit nézelődtem, milyen UFO megy most a szoc-médiàban..

Több fény jelenséget is rögzitettek;
Az egyik Washington felett, több fénypont

Pontosabban lens flare..
Gd-ZPfvr-X0-AEw-VCw.jpg

https://www.timesnownews.com/world/...-fact-checking-viral-photos-article-115782065

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 720
17 509
113
Ez az igazán erős részét az állításoknak meg is magyarázza:
Lehet erre gondolt;

Vagy;

• Tetszik
Reactions: dragonette

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 280
33 857
113

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
2 200
8 990
113
Nézegetve a képeket egyre nyilvánvalóbb, hogy a filléres, mobillal irányítható drónok, nagy fényerejű LED-ek, és fél eget betakaró színes drón show-k korában ez a valami fénypont mozog az égen dolog teljesen elvesztette minden misztikumát.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 720
17 509
113
Nézegetve a képeket egyre nyilvánvalóbb, hogy a filléres, mobillal irányítható drónok, nagy fényerejű LED-ek, és fél eget betakaró színes drón show-k korában ez a valami fénypont mozog az égen dolog teljesen elvesztette minden misztikumát.
Pontosan;
De ez még hagyján, nekem úgy tűnik egyre inkább direktben rá is játszanak az emberek, hogy UFO, mert ugye szenzáció és az klikkelés, elérés, lájk.
Nézegettem pl Glasgow feletti különös fenyekek amit többen is rögzítettek..

Itt a helyi botanikus kert téli fény show-ja a elkövető..

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 509
20 821
113
Pontosan;
De ez még hagyján, nekem úgy tűnik egyre inkább direktben rá is játszanak az emberek, hogy UFO, mert ugye szenzáció és az klikkelés, elérés, lájk.
Nézegettem pl Glasgow feletti különös fenyekek amit többen is rögzítettek..

Itt a helyi botanikus kert téli fény show-ja a elkövető..
egy a kérdés: LE TUDTÁK-E LŐNI?

Mert ugye majdnem légicsata is lett, gondolom. Arra forrást még mindig nem hozott @PPE , te önszorgalomból hoztál gyanúsítottakat, amik cáfolhatóak is, de ő írt erőseket...

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 519
61 762
113
egy a kérdés: LE TUDTÁK-E LŐNI?

Mert ugye majdnem légicsata is lett, gondolom. Arra forrást még mindig nem hozott @PPE , te önszorgalomból hoztál gyanúsítottakat, amik cáfolhatóak is, de ő írt erőseket...
Természetesen, ez a 7. lezuhant űrhajó az emberiség (háttérhatalom) birtokában.

Én tényleg csak arra leszek kíváncsi, hogyha esetleg megtörténik egy beismerés, ne talán be is mutatkozik egy földön kívüli civilizáció nekünk, akkor ti mit fogtok majd ide írni? :rolleyes:

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
7 509
20 821
113
Én tényleg csak arra leszek kíváncsi, hogyha esetleg megtörténik egy beismerés, ne talán be is mutatkozik egy földön kívüli civilizáció nekünk, akkor ti mit fogtok majd ide írni? :rolleyes:
Hogy lám, nem kaputelefonal kell a lensflateret fotózni, és utána várni, hogy jöjjön a vadászgép meg a vonósugár, hanem lehet valódi bizonyítékokkal is dolgozni?

• Tetszik
Reactions: G__G

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 519
61 762
113
Hogy lám, nem kaputelefonal kell a lensflateret fotózni, és utána várni, hogy jöjjön a vadászgép meg a vonósugár, hanem lehet valódi bizonyítékokkal is dolgozni?

Értem. Vagyis nem azt fogod mondani, hogy tévedtél, hanem mindenki más a hülye továbbra is, mert ő felsége nem kapott 4K-s videó anyagot meg élő ET-t a laborjába...
Ez már Vágó Pistai magasság. LOL.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
19 899
26 821
113
de az amcsik már beismerték, nem?
Csak mondjuk lóf@szt nem érdekelt :D

• Tetszik
Reactions: fip7

gafzhu

Well-Known Member
2019. június 15.
4 860
10 966
113
Azt hiszem senki sem állította, hogy földön kívüliek nem létezhetnek. Én is csak azt, hogy a jelenlegi UFO-, UAP-, alien-hitrendszer csak egy hitrendszer, túlnyomó része fantázia, fél(vagy még annyi sem)igazság és vágyálom közel 0 bizonyítékkal.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 519
61 762
113
de az amcsik már beismerték, nem?
Csak mondjuk lóf@szt nem érdekelt :D

Igazából elég sokan beismerték már...

De továbbra sem az a bajom, hogy valaki kétkedik ezekben.
Hanem a stílus és az a teljesen alaptalan magabiztosság, hogy nekik van igazuk.
És lásd. Vér Pista hozzászólását. Lényegében: "Ha még sincs igazam, az is az UFO hívők hibája"
Érdekes társadalmi látlelet ez. Bennem legalább fölmerül, hogy akár tévedhetek is. :rolleyes: