Köszi a feltöltést!

Ez űrháború !
0:13 lelövési kísérlet, ami jól mellé ment. Ekkora pancserek.
Viszont 0:10-nél alattomosan, jobb szélen, a látóhatáron bekúszik valami. Na ezt van fedezve.

Köszi a feltöltést!

Kicsit kilóg a lóláb, hogy sosincs rendes felvétel UFO-ról, csak elmosódottSzánalmas néphülyítés.

jóó nekem tetszettHa már UFO-k akkor egy róluk szóló idei film: (Érkezés)
http://videa.hu/videok/film-animacio/erkezes-2016-feliratos-rtOy9WKd9uhF3gUt
Ki látta eddig ezt a filmet? Nektek hogy tetszett?
Azért mert nincs személyes tapasztalatod.De ha egyszer megpillantod közelről,eloszlik minden kétséged.Kicsit kilóg a lóláb, hogy sosincs rendes felvétel UFO-ról, csak elmosódottSzánalmas néphülyítés.
Hold megfigyeléshez nem elég a binokuláris távcső, ráadásul a gyengén megtervezett humanoid kéz meg remeg is. A nagyobb nagyítás binokulárnál nem mindig jó. Atudnám ajánlani egy nyári este az égbolt figyelését sima 8-10*50 távcsővel, én is akkor gondolkoztam el először, a hold figyelés az már egy következő lépés![]()
) 7*50-est Láttam, hogy besápadt. Mert az övénél a kép minősége sárga és torzulásos volt. Én a miskolci Uráni a Csillagvizsgáló 30 cm-es newton rendszerű távcsövén nevelkedtem hajdanán, és megtanultam, hogy mikor mit kell alkalmazni.
)
tudnám ajánlani egy nyári este az égbolt figyelését sima 8-10*50 távcsővel, én is akkor gondolkoztam el először, a hold figyelés az már egy következő lépés![]()

Eddig a pontig egész jó volt a történet:
"lezuhant UFO-ból egy fénygömb jött elő, ami a közelben lévő katonákat kővé változtatta."
![]()
1:02-től 1:14-iga két szemtanú szerint a lezuhant UFO-ból egy fénygömb jött elő, ami a közelben lévő katonákat kővé változtatta.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..