Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én ezt nagyon nem így látom. De sokak nem veszik komolyan a témát. Amikor én létrehoztam akkor nem viccnek szántam.
Tudtok ti,ha akartok.
Ha valami/valaki irányítja,akkor azt csak tudattal teheti,nem?
Ha van rá igény,kicsit kibontom nektek az időt,az,anyagot,meg ami nem anyag,de mégis,van.
![]()
Az rendben van, hogy rossz volt az adat, de mégis mivel mérték?
Mivel, mivel!Az rendben van, hogy rossz volt az adat, de mégis mivel mérték?
Ha azt nézzük, hogy tavaly volt 1 nappal több, a szökőnap miatt, akkor statisztikailag csökkenni kellene az UFU db/megfigyelő km2 értéknek.Idén vajon több UFO lesz az égen?![]()
Itt egy folt meg ott egy folt, nincs valami meggyőzőbb? Miért nem lőnek már le egyet? Ami így világít az gondolom jó meleg lehet. Vagy radar képe nincsen ezeknek a dolgoknak? Foltból találok itthon is eleget,de arra legalább van magyarázat.
Tényleg a chilei felvételen azt a gyomorfakadást miért nem vizsgálták meg hogy milyen anyag? Egyáltalán miért van az hogy folyton felveszik ezeket a dolgokat de megcsípni egyet sem tudnak? Én nem vagyok szkeptikus az idegen létformákkal kapcsolatban de a szarminőségű foltnézegetésnek valahogy nem értem lényegét.
A mai legjobb fizika szerint a Mátrixban élünk.Épp az hogy nem úgy látszik, mint hogy irányítja bárki is a világot. Úgy néz ki, hogy előre meghatározott módon változik minden. Ha lenne egy, a mi világunkon kívüli és, elég nagy számítógép, akkor ki lehetne számolni, hogy mi fog a következő pillanatban történni. Emiatt valójában nem létezik például véletlen, hanem csak nem tudjuk kiszámítani az eseményeket. Koránt sem olyan érdekes a világ, mint ahogy korábban gondoltam.
Most is van. ma éjjel láttam.omae
Volt egy jó kis sorozat, az volt a címe, hogy UFO-k Európa egén. Abban a Belgák esetét földolgozták, ott ugyanis halál komolyan vették a dolgot. Végül oda jutottak, hogy a belga légierő már várta az UFO-kat és tűzparancsuk is volt arra az esetre ha "úgy alakulna" a helyzet. De mindent elkövettek annak érdekében, hogy azonosítani tudják az azonosítatlan repülő tárgyakat.
Az eredmény az lett, hogy elcicáztak az UFO-k a belga F-16-osokkal, volt, hogy egész éjszakákat kergetőztek, zéró azonosítási eredménnyel
A sorozat összes része itt megtalálható:
A mai legjobb fizika szerint a Mátrixban élünk.
Nincs szabad akarat.
Csak az létezik, amit épp nézünk. Legalábbis az apró dolgok világában.
A jövő a biztos, nem a múlt. Mint a komenizmusban.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..