1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UFO

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - fip7 által indítva @ 2013. január 16..

 1. Roni

  Roni Well-Known Member


  Te mit vádolsz engem trollkodással személyeskedéssel ?
  Szerinted poénból írtam azt amit? :mad::mad::mad:

  3D hologramot én nem láttam még ilyen tisztán
   
 2. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  Inkább ide kellett volna, meg egy TLDR mert mürkül-ül van azt meg sokan nem értjük és fácsén még auto-felirat sincs mit YT-n.
   
  milagro and Leonidas like this.
 3. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Az a baj, hogy ebbe a témába sem igazán illik. Azért az UFO témát azt sokkal komolyabbnak gondolom az összeesküvés elméleteknél. Persze a megfelelő személyes tapasztalataim miatt a témában, tehát nem "blintre" és/vagy "elméletekre" alapozva gondolom így. :) Szóval a itt is a topic teleszemetelésének tartom az összeesküvés elméleteket, ha ide postolja valaki. ;)
   
  fip7 likes this.
 4. zeal

  zeal Well-Known Member

  Nem. Ez nem valódi és csak utólag van a képre szerkesztve a hologram.

  Ne feszítsetek keresztre ha tévedek, már nem emlékszem pontosan, de ezek pár éves videók és akkor utána is néztem a dolognak, mert nem akartam elhinni, hogy ilyen lehetséges. Asszem ezek valamilyen reklám célból készült kamuvideók.
   
  FilcTroll likes this.
 5. milagro

  milagro Well-Known Member

  Márpedig lehetséges. Meg még olyanabb is...
  A jútúbon nincs ám kinn minden.
  És, igen, jól mondod, kamu. Minden hologram az! ;)
  SZIMULÁKRUM!
  ..
   
 6. misinator

  misinator Well-Known Member

 7. Roni

  Roni Well-Known Member

  Timesnak több pilóta is beszámolt a „furcsa tárgyakról”, amiknek nem volt látható hajtóművük, mégis hiperszonikus sebességgel haladtak, és olyan manővereket hajtottak végre, amiket az emberi szervezet nem tudna elviselni.

  Az lehet még csak komoly technológia o_O

  Ha valami összetűzés lett volna ott az még aim-9x sem segít és ez félelmetes:eek:
   
  Leonidas and gacsat like this.
 8. milagro

  milagro Well-Known Member

  Ez nagyjából ugyanez a vonal, csak picit más kacskaringókkal; kozmikus közzététel és karantén alóli feloldása a Földnek, vagyis a "búra" levétele...
  Kronológikusan angolul:
  https://thewebmatrix.net/disclosure/
  ..
  Némileg ennek elágazása a 17 perces Orion Conspiracy is, amit linkeltem fentebb.
  De az X-akták évadokon átívelően is ezt mesélte el, csak átvariálva néhány elemet, de lényegileg azonos toposzok vannak abban is...
  ..
  Szóval hiszem, ha látom! Vagy akkor sem (lásd Project Blue Beam) :D:D
   
 9. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Nem volt erom megnézni az orionos videót, mi van benne?
   
 10. milagro

  milagro Well-Known Member

  Pedig nézd meg egyszer, mert szavakba önteni nehéz...
  (és a végén jó a zene) :cool:
   
 11. Veér István

  Veér István Well-Known Member

  Augmented Reality. Microsoft Hololens. Egy féligáteresztő tükör-prizma-rendszer van az ember szeme előtt, amire a kivetítik a 3d renderelent 2d képet. A kép a valódi térhez igazított 3D "színpad" (scene) egy 2D vetítése, mint egy számítógépes játékban, a sisak térbeli helyzetét érzékelik, és az alapján állítják elő a képet. Van rászerkesztéses funkció. A sisakban egy nagyteljesítményű számítógép van sok érzékelővel, és maga képes előállítani ezt a szintetizált képet. Vannak megoldásaik a hagyományos kamerák képére rárakni a színtér más nézőpontból renderelt képét. Így készülnek az iylen videók:  Mindezt valós időben. A sisak érzéeli akezünket, külön controllerek nélkül, a korábbi kinect technológia továbbfejlesztéseként.

  Még nem tudunk foton-foton szóródás alapon a semmiben világító 3d képet csinálni, a most 3d-ként érzékelt dolgok általában forgó prizmákkal dolgoznak, amik nagyobbak mint a 3D kijelző "térszelete"
   
  blitzkrieg, FilcTroll and milagro like this.
 12. milagro

  milagro Well-Known Member

  Itt van néhány plusz infó az AATIP-vel kapcsolatban:
  https://www.theblackvault.com/casef...onge-and-the-secret-dod-ufo-research-program/
  ..
  de ez is izgalmas:
  https://www.theblackvault.com/documentarchive/operation-highjump/
   
 13. fip7

  fip7 Well-Known Member

  jani22 likes this.
 14. szegcsab

  szegcsab Well-Known Member

  Leonidas likes this.
 15. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Nincs ebben semmi félelmetes, eddig is azt csináltak amit akartak. Annyival le vagyunk maradva tőlük, hogyha a következő 300 évben azt a fejlődési* ütemet produkáljuk amit az elmúlt 30 évben, még akkor is nagyon le leszünk maradva tőlük. Ezek tények. Aki látta már hogy mire képesek,annak nincsenek kétségei. Sok esetben fogalmunk sincs a fizikájáról annak amit művelnek, de még csak elképzelés szinten sem. Én tudom, mert volt alkalmam átélni egy ilyen hihetetlen dolgot. Egy területről eltüntettek minden elektromos energiát. Ha ez válogatás nélkül megy, elvileg az élőlényeket is érinti a bioáramok miatt. De én semmit nem éreztem. Mivel ez városban volt, tele emberrel, de másokat sem láttam hogy feküdnének vagy rosszul lennének. Ez a fajta elekromos energia élszívásuk vagy blokkolásuk jól ismert, a világ több részén is előfordult már többször, nem csak itt. Még csak halovány lila gőzünk sincs a fizikai alapjairól, hogy vajon milyen alapokon működhet, a részleteiről meg pláne nincs. Azóta amióta átéltem minden áramszünetkor kimegyek és körülnézek (nappal is, amúgy itt már láttak napközben szikrázó napsütésben is UFO-t), meg mekkora részt érint, nem-e látok valami furcsát megint. :D:D:D Ne röhögj, mert tényleg így van. :) De itt még sosem láttam semmit ahol lakom, viszont mások igen, egészen közelről is. Na az a biztos, amikor úgy látod, de előszeretettel bujkálnak, nem szeretik mutogatni magukat. Tapasztaltam én is.
   
 16. Kulso_54

  Kulso_54 Well-Known Member

 17. jani22

  jani22 Well-Known Member

 18. jani22

  jani22 Well-Known Member 19. Ez a Pentagonos videó alighanem valami elterelés akart lenni a most nagy médiafigyelemmel követett vírusról, és Trump bénázásairól.
  Mindenesetre zseniális ahogy az emberünk lerántja a leplet. :p
   
  jani22 likes this.
 20. Horizon

  Horizon Well-Known Member

  Igen, akkor innentől fogva hivatalos, hogy nem vagyunk egyedül?
  https://www.defense.gov/Newsroom/Re...nse-on-the-release-of-historical-navy-videos/
  A GOFAST videóban érdekes, hogy az eszköz BLK módban dolgozik, tehát az objektum jóval hidegebb mint a környezete. Ez elég bizarr. Nemhogy nem bocsát ki sugárzást, hanem egyenesen elnyeli. Ehhez képest valamivel repülnie kell és semmilyen energiakonverzió nem 100%-os, valamennyi veszteség mindig van, hova tűnik az átalakítás vesztesége? Valahol gyűjti, vagy valamilyen mezőt gerjeszt ami elnyeli az elektromágneses sugárzást? Ez megmagyarázhatja, hogy miért nem, vagy csak nagyon ritkán tűnnek fel a radarokon.
   
  fip7 and jani22 like this.

Ezen oldal megosztása