Nekem csak egy kérdése lenne, dollár vagy rubelban kapod a fizetésed?Az is csak a te elméleted, hogy ez csak arra vonatkozik aki EU és NATO tag akar lenni, másokra meg nem. Ezek csupán a te személyes elméleteid.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem csak egy kérdése lenne, dollár vagy rubelban kapod a fizetésed?Az is csak a te elméleted, hogy ez csak arra vonatkozik aki EU és NATO tag akar lenni, másokra meg nem. Ezek csupán a te személyes elméleteid.
EuróbanNekem csak egy kérdése lenne, dollár vagy rubelban kapod a fizetésed?
Ez egy kamutérkép, ilyen légvárakra építettétek a Novorossziás meg Malorossziás terveiteket amik azért dőltek össze mert a valóság egészen más volt. Ez a kamutérkép eltörli a magyarokat is és ukránnak tekinti, a románokat és bolgárokat meg orosznak, úgy téves ahogy van.
Ez a valós adatokon álló térkép ami érthetővé teszi azt is miért maradt el a Novorossziás és Malorossziás lázadásotok amit olyan gagyi kamutérképekre alapoztatok.
A te elméleted szerint az oroszoknak semmiféle jogos követelésük nem lehet Oroszország 2/3-ára, úgyhogy ott aztán bőven lehet még csemegézni-csipegetni...
Ezt emelnek mond, ez az ő elmélete, nem az enyém.ORSZÁG nem egyenlő nemzetállam. BIRODALOM pedig pláne nem egyenlő nemzetállam. Ha most éppen azt találod vallani, hogy közös országa csak egy nemzetnek lehet, akkor te vagy a világ legszélsőjobboldalibb nacionalistája. (Persze ez nem meglepő, ha a Banderistákat támogatod.)
Házi feladat:
1. akkor az USA nemzetiségi alapon hány részre szakadjon szét?
2. és az EU?
Az én térképem is nyelvhasználati térkép és nem kamutérkép mint a bokié.Haha Ulippo, csakhogy ez egy NEMZETISÉGI térkép, míg a Bokié pedig egy NYELVHASZNÁLATI térkép. A kettő együtt azt jelenti, hogy AZ UKRÁN NEMZETISÉG IS TÖBBSÉGÉBEN OROSZ ANYANYELVŰ. Nagyobb jelentősége a nyelvhasználati térképnek van, mivel az, hogy ki milyen nemzetiséggnek vallja magát, befolyásolható az éppen regnáló hatalom által (ki minek meri vallani magát), míg az, hogy ki milyen nyelvet használ OTTHON, az mutatja a valós arányokat, amely Boki térképéhez áll közelebb, nem pedig a tiédhez.
Az én térképem is nyelvhasználati térkép és nem kamutérkép mint a bokié.
Szerintem nem örülsz hanem haragszol, mert Ukrajna az EU-t és a NATO-t választotta Oroszország helyett és a haragod miatt vagy olyan bosszús.Úgy örülök, hogy ukrajna sosem lesz az EU tagja, de a Nato tagja se...
Hol volt ez az oroszul beszélő többség amikor megválasztották Porosenkót és a jelenlegi kormányt? Hol lesz ez az oroszul beszélő többség amikor jövőre megválasztják a következő elnököt és a következő kormányt?Az biztos nem, mert különben az ukrán kormány nem görcsölne azon, hogy elterjessze az ukrán nyelv használatát, ha már ilyen elterjedt lenne.
Hol volt ez az oroszul beszélő többség amikor megválasztották Porosenkót és a jelenlegi kormányt? Hol lesz ez az oroszul beszélő többség amikor jövőre megválasztják a következő elnököt és a következő kormányt?
Ha jövőre is EU-párti elnök és kormány alakul, akkor vagy az van, hogy az ukrajnai oroszok is EU-pártiak és nem kérnek Putyinból, vagy az, hogy soha nem volt orosz többség Ukrajnában, a Krím és Donbasz leválasztásával pedig már pláne nincs.
Az orosz nyelvű többség úgy megelégeli majd, hogy megválasztja Timosenkót és EU-párti kormányát.Vagy az van, hogy terrorizáljátok az orosz nyelvű többséget, amíg az meg nem elégeli.
Az orosz nyelvű többség úgy megelégeli majd, hogy megválasztja Timosenkót és EU-párti kormányát.
Már 5 éve háború van.Ezek már részletkérdések. Addigra úgyis háború lesz.
Már 5 éve háború van.
Ez csak a te vágyad amiből egy újabb beteljesületlen jóslatot csinálsz.Jó, akkor menjünk le dedóba. Úgy értettem addigra sokkal nagyobb háború lesz.
Ez egy kamutérkép, ilyen légvárakra építettétek a Novorossziás meg Malorossziás terveiteket amik azért dőltek össze mert a valóság egészen más volt. Ez a kamutérkép eltörli a magyarokat is és ukránnak tekinti, a románokat és bolgárokat meg orosznak, úgy téves ahogy van.
Ez a valós adatokon álló térkép ami érthetővé teszi azt is miért maradt el a Novorossziás és Malorossziás lázadásotok amit olyan gagyi kamutérképekre alapoztatok.
Ez nem a Szovjetunió térképe?
Tévedsz, mert nekem nincs semmi érzelmi extra kötődésem Oroszországhoz, nem vagyok "oroszfan", csak nem veszi be a gyomrom a jelenlegi nyugati agymenést, és szeretem tisztán látni a dolgokat.Szerintem nem örülsz hanem haragszol, mert Ukrajna az EU-t és a NATO-t választotta Oroszország helyett és a haragod miatt vagy olyan bosszús.
Ez csak a te vágyad amiből egy újabb beteljesületlen jóslatot csinálsz.