T
Törölt tag 1526
Guest
A felvidéki magyarok is uniós magyarok és a magyarországi és erdélyi magyarok is. Mindegyikünknek az az érdeke, hogy a kárpátaljai magyarok is az EU felé közeledjenek az orosz érdekszféra helyett. Ezek Oroszország ukrajnai befolyásának az utolsó percei, nem Ukrajnáé. Ukrajna marad ahol van, nem fog eltűnni. A mi utunk nem a moszkvai militáns út, mi majd Brüsszelben megbeszéljük a dolgainkat civilizált módon, nincs keresnivalónk Putyin vesztes háborújában..Tévedsz, mert nekem nincs semmi érzelmi extra kötődésem Oroszországhoz, nem vagyok "oroszfan", csak nem veszi be a gyomrom a jelenlegi nyugati agymenést, és szeretem tisztán látni a dolgokat.
- Nem vagyok hajlandó gyűlölni az oroszokat csak azért, mert "valaki" azt mondja.
- Tökre nem látom, hogy Oo. valamiféle agresszor lenne.
- és ép úgy kedvelem az amerikai haditechnikát, mint az oroszt - vagy bármelyiket (na jó, románt azért nem annyira)
Te is tudod miért van a cirkusz, miért szállta és csatolta vissza Oo. azt, ami egyébként is az övé...,pontosan tudod, hogy a kezdő lépést ami borította a bilit nem az oroszok tették.
Magyar beszerzésekben is nyugati, de leginkább európai megoldásokban hiszek,...sosem láthattad tőlem, hogy orosz cuccokért kardoskodtam volna. Pedig haditechnikában nem gyengék.
Felvidékiként minden okom meg van arra, hogy a jelenlegi ukrán-magyar viszonyért is az ép széthulló, élete utolsó perceiben lévő, eu-s és amerikai pénzeken/fegyvereken még életben tartott ukrajnát ostorozzam bíráló szavaimmal.