Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezért utálom a gyalogosokat meg a bicikliseket. Minden esetre nem túl segítőkész népség lakik arrafelé.Poros konvoja
Meg a faxikam mögött sétáló is majdnem belépett a konvolyos autók közé...Ezért utálom a gyalogosokat meg a bicikliseket. Minden esetre nem túl segítőkész népség lakik arrafelé.
Márpedig igenis van felelőssége a KMKSZ vezérkarnak!!! Hogyan akarják megvédeni az én érdekeimet, ha a saját irodájukat sem tudják őrizni? Részemről az első kísérlet után felfogadok egy megbízható biztonsági őrt. Kutyával fegyverrel járőröztetem az épület körül, egy éjjeliőrt meg beültetek az irodába pár poroltó társaságában. No persze ez pénzbe került volna, annak meg jobb helye van "tokaszalonnás" Brenzó zsebében.
Apropó Brenzovics. Ti hallottatok olyan hírt, hogy ez a díszmagyar felszólalt volna a Rádá-ban a terrorcselekmény kapcsán? Interpretált? Tiltakozott? Kilépett a Poros-frakcióból? Elárulom: nem! Ahogy felém mondanák:lapít mint a h...s malac a szalmában! Ez szerintem mindent elárul a KMKSZ-ről és annak vezetőjéről. A kárpátaljai magyarság egy gyáva, kollaboráns kutyát küldött az ukrán parlamentbe (én is rá szavaztam és bánt is rendesen), aki mást sem tud mint a budapesti gazdi kezét nyalni és az első rúgás után nyüszítve hozzábújni.Láttátok azt a videofelvételt amin a robbantás után bájcseveg Orbánnal? Nos, nekem ott szakadt el a cérna és esett nagyot szememben a Viktor mikor csak azt forszírozza, hogy "pénz kel, mennyi kell, küldjük". Hát tudjátok van amit nem lehet megoldani pénzzel és ez az eset pont ilyen, de próbáltad már elmagyarázni a színeket egy vaknak?
Ps: lassan jön március 15 és kíváncsi vagyok milyen dumával áll majd szeretett KMKSZ-vezérünk a nép elé.? Istenemre ha most is elkezdi nyomatni a mélymagyarságot és csuklóból elhárít minden felelősséget, hát hozzávágok pár záptojást.
Az a dolga, hogy lapitson es figyeljen. Nem kell fejjel mennie a falnak. Azt hiszem hamar a kukaban vegezne o is, ha nekiallna a szajat jartatni....
Apropó Brenzovics. Ti hallottatok olyan hírt, hogy ez a díszmagyar felszólalt volna a Rádá-ban a terrorcselekmény kapcsán? Interpretált? Tiltakozott? Kilépett a Poros-frakcióból? Elárulom: nem! Ahogy felém mondanák:lapít mint a h...s malac a szalmában! ...
http://karpathir.com/2018/03/08/bud...karjak-ugrasztani-ukrajnat-es-magyarorszagot/
"Egyértelműen az oroszok állnak az ungvári KMKSZ-iroda elleni februári támadások mögött, mert feszültséget akarnak kelteni Ukrajna és a szomszédai között – mondta az Azonnalinak adott interjúban Ljubov Nepop.
A nagykövetasszony elmondta: nem látja, hogy magyarellenesek lennének az emberek Ukrajnában. Múlt hónapban Kárpátalja több településen is járt, de nem látta az emberekben, hogy egymás ellen fordultak volna. Azonban hozzátette, folyik egy hibrid háború, amelyet Oroszország nem csak Ukrajna, de egész Nyugat-Európa ellen folytat.
Ennek a háborúnak a része összeugrasztani Ukrajnát a szomszédaival..."
Ha jol emlekszem paran meg fel is vetettek, hogy a magyarok hamarabb tudtak a torvenyrol mintsem azt megtargyaltak volna... Mit gondolsz honnan volt az info?A figyelésről. A magyar külügy "hátbaszúrásként" értékelte az oktatási törvényt, ergo meglepetés volt. No akkor mire is figyelt ez a főmagyar?
A Keskeny Ernő sztorihoz viszont hozzáfűznék még valamit. Beregszászban lassan egy fél éve nincs főkonzul. Pszalipszki ugyanis nyugdíjba ment (szeretném tudni mi indokolta, hiszen Endre bátyánk nem az a görbebotos nyögdíjas alkat) amit követően belengették, hogy ki van nevezve az új beregszászi főkonzul Szilágyi Mátyás kisinyovi nagykövet személyében. Érdekes módion Szilágyi uram még most sem érkezett meg. Eddig egy szamárkordén is megérkezett volna Moldvából, de valami miatt a legmagyarabb kárpátaljai városba nem akaródzik ideérnie az új főkonzulnak.. A misszió ideiglenes vezetője több mint fél éve Mélykúti Ferenc. No itt is szeretnék belelátni a kártyákba, mert nekem a kárpátaljai magyar diplomácia képviseletek és a kárpátaljai magyar érdekvédelmi szervezetek háza táján valami nagyon bűzlik. És ezt a bűzlő valamit nem ildomos még egy magamfajta véresszájú firkásznak sem piszkálni.
No ez volt ez egyik oka hogy visszajöttem a főrumra, mert ha nem írhatom meg legalább veletek szeretném megosztani a kétségeimet.
Már bennem is felmerült, hogy Porosenko valójában Putyin ügynöke. Nála jobban, ügyesebben, hatékonyabban, több kárt okozva senki sem tudná kicsinálni UkrajnátTehát akkor ukrán logika szerint, az ukrán kormány és a Rada az oroszoknak dolgozik, hiszen a nyelvtörvény, a hatályon kívül helyezett kisebbségvédelmi törvény, a folyamatos erődemonstráció Kárpátalján, a hazug történelem túltolása okozzák igazán azt hogy elmérgesedett a viszony a két ország között és ha az oroszok állnak mögotte, akkor bizony az ukrán kormány mind mind oroszbérenc!
Ha jol emlekszem paran meg fel is vetettek, hogy a magyarok hamarabb tudtak a torvenyrol mintsem azt megtargyaltak volna... Mit gondolsz honnan volt az info?
Nincs alkukepes pozicioban vagyis vele vagy nelkule pontosan ugyanaz fog tortenni Ukrajnaban. Csak az a kerdes, hogy mi hamarabb vagy kesobb szerzunk belso informaciot. Szerintem ne hoskodjon. Inkabb csak figyeljen.