A magyarházat felgyújtókat elkapták és bíróság elé állnak, mellesleg nem ukránok voltak hanem oroszok által felbérelt lengyelek. Az emlékmű megrongálóit nem kapták el és már nem is fogják, ott a szabadban nincsenek kamerák, ha lelépnek már nem lehet kideríteni kik voltak. A vonulgatós hőzöngőket nem csukták le mert nincs miért, ahhoz bűncselekményt kell elkövetni, de ha nem sérült meg senki, nem keletkezett kár, akkor nem történt büntethető cselekmény, a vonulgatás és hőzöngés nem az.
Ami a %-okat illeti:
- a kedvenceiteknek a Jobb Szektornak 1 darab széke van a parlamentben, a másik kedvencnek a Szvobodának 6 darab, ti meg velük azonosítjátok a többi 443-at.
- hőzöngős vonulás 1 alkalommal volt Beregszászon ti meg úgy tesztek mintha minden nap lenne, attól hogy ti minden nap elismétlitek ezt attól még 1 alkalom marad
- az emlékmű megrongálói hányan lehettek? 2-3 személy? És szerintetek hányan felelősek az ő tettükért? Tizen? Százan? Ezren? Az egész nép?
- Hány magyart vertek meg? Hányat öltek meg? Tudtok akár egy konkrét esetről is? Mert úgy beszéltek róla, mintha minden nap lenne több ilyen eset is.
Úgy kell nektek az a néhány eset mint egy falat kenyér. Azt ismételgetitek el minden nap, azt vetítitek ki mindenkire, olyanok millióira akiknek semmi közük hozzá. Amikor ezt teszitek akkor ugyanolyanok vagytok mint az ukrán nácik, nem vagytok jobbak náluk, az ő megfelelőik vagytok a másik oldalról. Néhány ember bűncselekményeit vetítitek ki egy egész népre, néhány esetet próbáltok állandó ismételgetéssel mindennapos esetnek beállítani. És ezt azért teszitek, hogy legyen okotok uszulni ugyanúgy ahogy ők teszik.
Az ukrán náciknak is csak az 1%-a követi el tettlegesen a bűncselekményeket, konkrétan azok a személyek akik rongálnak és ölnek, de az ukrán nácik zöme, a 99%-uk csak károg és uszít. Ti is ilyen nácik vagytok aki csak károg és uszít, én nem mondtam rólatok soha, hogy a keménymaghoz tartoztok akik ölnek és rombolnak, ti a károgó és uszító zömnácikhoz tartoztok, akik az én szememben ugyanolyanok mint az ukrán zömnácik.