TEKNE MLS SHIELD Tactical Armored Vehicles for the Ukraine Armed Force
MLS SHIELD 4×4 is a midweight protected vehicle designed and manufactured by TEKNE, in Italy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt szerintem nyugodtan beteheted az ukrán topikban is mivel időröl időre előkerül a leszállított nyugati fegyverzet azon belül a tüzérségi eszközök száma.
Annyira nem friss, egy hónappal ezelőtti adatok. Csak mint érdekesség, jó ide egy összefoglalónak.Ezt szerintem nyugodtan beteheted az ukrán topikban is mivel időröl időre előkerül a leszállított nyugati fegyverzet azon belül a tüzérségi eszközök száma.
A veszteségeket igen egyoldalúan kezeli , közben orosz drón videók tucatjai vannak a kilövéseikről ! De ez is egy vélemény !
Hidd el nekem csaknem naprakész adatok vannak benne, csak a 105mm-nél van változás...Annyira nem friss, egy hónappal ezelőtti adatok. Csak mint érdekesség, jó ide egy összefoglalónak.
ott mi a változás? kaptak még?Hidd el nekem csaknem naprakész adatok vannak benne, csak a 105mm-nél van változás...
Igen...kapnak 16 db-tott mi a változás? kaptak még?
Na ez érdekes, mivel nem arról szóltak az orosz propaganda hírek, hogy Putyin és a darabolós nagy spanok lettek, és együtt mérnek csapást a hanyatló Nyugat "rothadó testére" az olaj kitermelés visszafogásával és, hogy a Szaudiak rubelben fizetnek az Orosz lányokért..Erre fel most a darabolós visszaad az Ukránoknak egy olyan fegyverrendszert amellyel Zelenszkíjék betudnak kopogtatni Putyin aranyozott budoárjának az ajtaján...A saudok állítolag viszakuldék ukránoknak a Hrim2 rendszert - Kreml így lotávon belulre kerult :
Sok amator hekkelt szirszar. Az ukranok olyan szinten tulzasba vittek az ilyen ostoba hurrapropagandat (mondjuk nem meglepo, tekintve hogy a Zelenszkij-kormany ill. az egesz rezsim totalisan alkalmatlan politikai amatorokbol, viszont dorzsolt teves producerekbol meg marketingesekbol all), hogy ma mar azt semi hiszik el nekik, ami igaz.
Az RCH konkrétan Boxert jelent szerintem. Amire te gondolsz, az az AGM lesz - anno pont te hoztad a hirt abban a témában, hogy a csehek leszoltak az egész RCH-155 protot: https://forum.htka.hu/threads/donar...un-module-nemetorszag.1230/page-3#post-954653Ukránok 18 db német RCH-155 onjáró tarackot vásárolnak:
Kiváncsi lennék, milyen alvázon ...