TEKNE MLS SHIELD Tactical Armored Vehicles for the Ukraine Armed Force
MLS SHIELD 4×4 is a midweight protected vehicle designed and manufactured by TEKNE, in Italy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt szerintem nyugodtan beteheted az ukrán topikban is mivel időröl időre előkerül a leszállított nyugati fegyverzet azon belül a tüzérségi eszközök száma.
Annyira nem friss, egy hónappal ezelőtti adatok. Csak mint érdekesség, jó ide egy összefoglalónak.Ezt szerintem nyugodtan beteheted az ukrán topikban is mivel időröl időre előkerül a leszállított nyugati fegyverzet azon belül a tüzérségi eszközök száma.
A veszteségeket igen egyoldalúan kezeli , közben orosz drón videók tucatjai vannak a kilövéseikről ! De ez is egy vélemény !
Hidd el nekem csaknem naprakész adatok vannak benne, csak a 105mm-nél van változás...Annyira nem friss, egy hónappal ezelőtti adatok. Csak mint érdekesség, jó ide egy összefoglalónak.
ott mi a változás? kaptak még?Hidd el nekem csaknem naprakész adatok vannak benne, csak a 105mm-nél van változás...
Igen...kapnak 16 db-tott mi a változás? kaptak még?
Na ez érdekes, mivel nem arról szóltak az orosz propaganda hírek, hogy Putyin és a darabolós nagy spanok lettek, és együtt mérnek csapást a hanyatló Nyugat "rothadó testére" az olaj kitermelés visszafogásával és, hogy a Szaudiak rubelben fizetnek az Orosz lányokért..Erre fel most a darabolós visszaad az Ukránoknak egy olyan fegyverrendszert amellyel Zelenszkíjék betudnak kopogtatni Putyin aranyozott budoárjának az ajtaján...A saudok állítolag viszakuldék ukránoknak a Hrim2 rendszert - Kreml így lotávon belulre kerult :
Sok amator hekkelt szirszar. Az ukranok olyan szinten tulzasba vittek az ilyen ostoba hurrapropagandat (mondjuk nem meglepo, tekintve hogy a Zelenszkij-kormany ill. az egesz rezsim totalisan alkalmatlan politikai amatorokbol, viszont dorzsolt teves producerekbol meg marketingesekbol all), hogy ma mar azt semi hiszik el nekik, ami igaz.Nem kell ehez robokutya:
Az RCH konkrétan Boxert jelent szerintem. Amire te gondolsz, az az AGM lesz - anno pont te hoztad a hirt abban a témában, hogy a csehek leszoltak az egész RCH-155 protot: https://forum.htka.hu/threads/donar...un-module-nemetorszag.1230/page-3#post-954653Ukránok 18 db német RCH-155 onjáró tarackot vásárolnak:
Kiváncsi lennék, milyen alvázon ...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..