Alapból nem tudom mikor néztelek hülyének
, de rendben legyen, viszont...
Azt írod sajnálod ,hogy nem tudom értelmezni, ez mi ha nem a másik hülyének nézése??meg ignorálva a másik részt mivel nem válaszoltál arra, hogy mivel durvább egy szaros tank, mint minden más amit eddig kaptak az ukránok?
Nem, nem néztél hülyének, én sem nézlek annak, általánosságban mondtam. Most írtam le azt, amit gondolok erről, nem feltétlenül neked címezve. Néha én is rosszul értelmezek dolgokat, azért kell megbeszélni. Attól, hogy a másiknak azt mondjuk, "nem biztos, hogy jól értelmezi", attól még nem lesz hülye. Ilyen már sokszor megesett ezen a fórumon. De most mindent magadra veszel. Nem kellene. Most erre mit mondjak?
Nem én mondom (mondtam), hogy a nyugati harckocsik szállítása nem lesz, mert ..., meg a vadászgépek se (annak is fog jönni az ideje). Ezt sokan hangoztatták idáig, pl. Biden is. A SzU harckocsik, meg egyebek eddig is mentek, de az egy más szint. Ez egy másik jóval magasabb szint, amit most átléptek. A nyugati légvédelmi rakéta komplexumok szállítása is egy szint volt. Talán lélektani hatása lehet, a média ki is használja. Nem azért mert ezek az eszközök bármit is megfordítanának, hanem mert példa értékűek. Valaminek a végét, valaminek a kezdetét jelentik. Jelenthetik azt, hogy az ukránok kifogytak, nagyobb harcértékű eszközök kellenek, vagy újabb offenzívához szükségese, de lehet akár mind a három. Sok mindent azért nem kell ebbe belelátni. Lesznek itt még szintek lépve, hosszú lesz ez a háború.